Review: Zoya Goes Pretty | кокосово-портокалов крем за тяло

Здравейте!

Какъв е ароматът на Коледа за вас? За мен определено е портокалови кори сложени върху камината. Аромат на уют и на вкъщи.

Точно с това ме спечели и кремът за тяло с кокос, портокал и какаово масло на Zoya Goes Pretty. Споделяла съм и преди за техни продукти, както и за това колко ми допада концепцията за опаковките им. Кремът е с много маслена формула, все пак е само от масла и със страхотен свеж аромат на портокал. Ако сте фенове на коледните аромати има и такива с по-класически като канела и джинджифил.


Използвах крема върху цялото тяло, като ароматът е много траен, а кожата става изключително мека. Предлага се в опаковки от 20 гр. 60 гр. и 150 гр. Като аз имам от 60 и стига за поне 2-3 месеца, защото не ви трябва голямо количество.

Съставки:
*Cocos nucifera oil (кокосово масло), *Theobroma cacao seed butter (какаово масло), Cera alba (пчелен восък), *Citrus sinensis peel oil (етерично масло от портокал), *Cananga odorata flower oil (етерично масло иланг-иланг), **Limonene (лимонен), **Linalool (линалол), **Citronellol (цитронелол), **Benzyl benzoate (бензилов бензоат), **Geraniol (гераниол), **Benzyl salicylate (бензилов салицилат), **Butylphenyl methylpropional (бутилфенил-метилпропионал).
*съставка от органичен произход
**съставка на етеричното масло


Като заключение ще кажа, че много ми допада. Общо взето страшно съм впечатлена от продуктите на Zoya и се радвам, че предлагат интересни продукти на добри цени. Има най-различни варианти и аромати. Според мен този е много подходящ за зимата, поне на мен ми мирише коледно.

Zoya Goes Pretty | кокосово-портокалов крем за тяло - 60 мл. цена: 10 лв. 

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара