Коледен Календар Nivea | 2019*

Здравейте!

Супер неочаквано за мен ме изненадаха днес от Nivea. За втора година ще имам възможност да споделя с вас съдържанието на коледния им календар, като ще издам, че сега съм дори по-впечатлена от миналата година.

Календарът на Nivea може да се намери в търговската мрежа, като съдържа 24 продукта в делукс размер и няма мостри. Всичко е или пълноразмерно, или в минимум 50 мл. което е супер за предстоящите ви пътувания през 2020 година. В календара тази година има по-интересни неща сравнено с миналогодишната му версия. Като дизайн също много ми допада, най-коледният календар от всички у дома.

Нека да разгледаме заедно какво се крие в него.


Мицеларна вода 3 в 1 - 100 мл. - цена: 3.47 лв. - за чувствителна кожа без алкохол. Пробвала съм старата формула, точно тази не съм я пробвала.

Почистващи мокри кърпички за лице - малка опаковка - харесвам ги, когато пътувам подобни кърпи винаги влизат в употреба.

Маска за сън - използвам маска за сън, но от сега ви казвам, че тази няма да я използвам, ще бъде за подарък. Харесвам си тази, която използвам в момента. 

Почистваща гъба за лице - доста готино, не съм пробвала подобна гъба, но ще я използвам при сваляне на маски и за ексфолиране на кожата. 

Двуфазен дегримьор - 125 мл. цена 8.90 лв. - Двуфазният лосион за отстраняване на околоочен грим бързо разтваря дори и водоустойчива спирала, без нужда от търкане. С екстракт от метличина, която има успокояващо действие. 

Гъба за баня - в миналогодишния календар също имаше и си я използвах, но към днешна дата съм се отказала да използвам такива пластмасови гъби, защото след това не се разграждат, за това от 4-5 месеца не си купувам вече. 

Крем Nivea - класическият крем Nivea, който всеки е ползвал и всеки познава. Няма как да сбъркате с него. 

Nivea душ крем Creme Care - 50 мл. цена: 2.90 лв. - приятна мека пяна и хубав аромат, лятото бях взела мини опаковки на Nivea, когато бяхме на море и този аромат ми беше най-любим. 

Крем за ръце Cherry Blossom с алое вера 75 мл. цена: 5.50 лв. - дълготрайна хидратация, опаковка подходящ за чанта, с аромат на черешов цвят и алое вера. 

Nivea Care с масло от шеа - 50 мл. цена: 4.50 лв. - подходящ за цялото тяло, лека текстура, която попива бързо и свеж аромат. 

Шампоан за коса Nivea Hairmilch Natural Shine за блясък - 50 мл. цена: 4.90 лв. - шампоан за коса без блясък, възстановява косъма и възвръща естествения му блясък. Пробвала съм други шампоани от тази серия и не бяха никак лоши, така че предполагам, че и този ще ми хареса.

Рол-он дезодорант Black & White - пълноразмерен продукт - цена: 4.90 лв.- не съм голям фен на рол-он дезодорантите и сигурно ще го подаря. 

Балсам за устни Nivea Care Original - пълноразмерен продукти - цена: 5.40 лв.

Nivea Irresitibly Smooth лосион за тяло - 75 мл. цена: 2.90 лв. - лека формула, която попива бързо и не оставя кожата мазна. Има приятен аромат.

Дезодорант Nivea - 50 мл. цена: 2.90 лв. 

Балсам за устни с къпина Nivea пълноразмерен продукт - цена: 5.40 лв. - този балсам има лек цвят на къпини. Придава блясък и прави устните моментно по-меки. 

Маска кърпа Nivea Urban Detox Skin със зелен чай и активен въглен - пълноразмерен продукт - цена: 4.90 лв.  почистваща детоксикираща маска с активен въглен и зелен чай. Пробвала съм я и ми харесва, успокоява кожата и я прави мека, не лепне и е добре напоена, но не прекалено. 

Маска за лице Q10 сашета против бръчки - пълноразмерен продукт- цена: 3.90 лв. - изглаждаща маска против бръчки с Q10. Не съм я пробвала, но ми е интересно какъв ефект ще има върху моята кожа. 

Гъба за грим Nivea - имах я, но май сестра ми я взе и така и не я пробвах. Сега ще имам шанс, дано да е добър двойник на beauty blender. Иначе на пипане нямат много общо, като се намокрят също. 

Пила за нокти- под формата на ботушче. 

Ампула Q10 против бръчки - терапия за 10 дни - пълноразмерен продукт - цена: 8.90 лв. - интензивна стягаща грижа. Ползвала съм такава ампула с хиалурон и ми хареса, така че ще я видим и тази как ще е. 

Маска за лице Good Morning саше - нов продукт - цена: 3.90 лв. - хидратираща маска за нормална кожа с алое вера и витамин Е. 

Nivea Soft крем - 50 мл. цена: 4.40 лв. - класическият Nivea крем, но в по-лека и свежа формула. Харесва ми, става и за лице и за тяло. 

Ръкавичка за почистване на грим - имах такава преди време и я ползвах за нанасяне на изкуствен тен. Ръкавичката е от микрофибър и все ще я използвам за нещо.


Като заключение ще кажа, че стойността на продуктите в календара надвишава продажната му цена. Доволна съм от таз годишното съдържание, мисля, че е доста по-добро от миналата година. Има по-разнообразни продукти, които ще ми влязат в употреба. Като размери на продуктите също съм доста доволна. Нямам търпение да пробвам ампулата с Q10 както и шампоана за коса без блясък. С удоволствие ще използвам и някои от продуктите, които вече съм пробвала. Само две неща не ми допаднаха в съдържанието. Мисля, че календарът на Nivea е и чудесен за подарък, защото с козметиката на Nivea няма да сбъркате, защото всеки я харесва. През 2019 пуснаха много нови продукти щеше да е интересно да има повече от тях, но да се надяваме, че 2020 ще е още по-добър.


Коледен Календар Nivea | 2019 - цена: 54.90 лв.

Love,
Snejana

*Календарът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана. 

You May Also Like

10 коментара

  1. Може би един от най-добрите достъпни календари тази година, в това число включвам и тези с бяла, и с декоративна козметика.

    ОтговорИзтриване
  2. А в кой магазини може да се намери?

    ОтговорИзтриване
  3. Искам да попитам дали продавате този календар?

    ОтговорИзтриване
  4. Отговори
    1. Поръчайте го от някой магазин, това НЕ Е магазин.

      Изтриване
  5. Разбирам Ви, че това не е магазин! Но в този момент, може ли от някъде да си закупя календара на Nivea?☺

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Евентуално някъде онлайн. Не съм го виждала по магазините. :)

      Изтриване