PR PACKAGING UNBOXING | PART 12

Здравейте!

Чета много интересна книга и истината е, че седнето пред компютъра след работа или през уикенда ми е истинска мъка. Много ми се пише, но просто нямам желание да гледам компютър. Тъй като отлагам този пост вече 2 седмици реших, че все пак ще го допиша.

Много исках да възродя поредицата PR PACKAGING UNBOXING, която започнах преди сигурно 3 години. Ако сега попадате за първи път на нея казано на кратко показвам PR пратки (неспонсорирани) и споделям информация за продуктите, защото просто нямам капацитета да пиша за всичко отделно, за съжаление.


Докато използвах тази серия на Apivita Royal Honey преди няма и 30 мин. през цялото време под душа си мислех колко много харесвам марката и за всичко, което съм си купила и пробвала от тях през последните години. Наистина се превърнах в техен фен. Особено на продуктите за тяло и почистващите за лице. Royal Honey има уникален аромат, на мед и есенни сладки плодове, върховно е и трудно за описване. Най-хубавото е, че ароматът се запазва.


Харесвам сенките на Pixi Beauty, много разшириха асортимента си в последните месеци. Голям фен съм на бялата им козметика, а тъй като не се гримирам много съм оснавила на заден план декоративната. Като качество са идентични с други техни палитри, които имам. Цветовете са по-скоро ежедневни. Ще направя отделно ревю на всяка от тях.


За Свети Валентин получих много оригинална пратка от Radiant, козметиката е професионална и това си личи в качеството на сенките. Харесвам лаковете им за нокти. Този цвят е много мой нюанс. През последните 5 години залагам предимно на по-пастелните и не натрапчиви цветове, въпреки че имам няколко червени лака. Към пратката имаше личен любовен хороскоп, което беше супер оригинално и специално и ми стана много мило, за което страшно много им благодаря.


От Nivea разширяват серията си Urban Skin Detox с маска и почистващ гел. Активни съставки са зеления чай богат на антиоксиданти и черният ориз, който все отлагам да сготвя. И тази пратка беше доста оригинална, защото беше придружена с пакетче ориз и пакетче чай. Не бях виждала такъв ориз в сурово състояние до сега и ми отне доста време докато разбера какво е, малко като индианец го гледах ама нищо де. От инстарам научих няколко рецепти, така че остава и да го пробвам на вкус.


Друго ново нещо на дрогерийните рафтове са нови маски за лице. Не знам от къде дойде тази мода за маските sleeping mask или както тези се водят sleeping melt-in mask, но общо взето нанасяте ги вечер. Аз съм малко предубедена, но пък за хора със суха кожа може да се отрази добре.


Всяка пролет и есен с нетърпение очаквам новите неща от Essence и от Catrice. Тази година от Essence са пуснали няколко доста сполучливи палитри, като цените разбира се са страхотни. Обновена е и любимата ми серия лакове за нокти, от няколко години използвам предимно тях. В комбинация с топ лака и основата. Новото от Catrice е нова серия plumping червила (знаете, колко обичам тази дума) формулата е гелообрана и много лека, но същевременно пигментна. Очната линия е сравнително издържлива, има нужда от подновяване, защото при мен с падналия клепач, няма очна линия, която да издържи това. Плюс е, че не се размазва.


Серията Hyalurigel на Mixa много ме зарадва. Включва серум, нощен и дневен крем, както и мицеларно мляко без измиване за почистване на грим. Харесвам формулите на продуктите, остава да се вредят в програмата ми за тестване и ще ви споделя със сигурност информация за тях, но след като приключа със серията, която тествам сега.


Получих мистериозна пратка от The Body Shop с sheet маска от серията Drops ot Youth, все още не съм я пробвала. Обикновено, тези маски си ги държа в хладилника и чакам момент, в който ще реша да си направя домашно спа. Препоръчвам Ви да следите инстаграм, за да научавате повече за продуктите, защото там споделям доста информация.


Възхитена съм от новата серия на Nuxe. Като цяло и от Aquabella (ревю) бях много доволна и сега тази серия, която е предназначена за мултикоригираща грижа за 25+. Много луксозна серия бих казала, по аромата и по формулите се усеща като нещо скъпо. Много добре ми се отразяват на кожата и след като ги тествам по-дълго време ще направя и ревю. Серията включва гел крем за околоочния контур. Нощен крем и дневен крем в два варианта - за суха и за смесена/мазна кожа.


Това е от поредицата за днес, в полето за търсене в дясно на екрана може да разгледате и други подобни публикации, трябва да поработя над мобилната версия на сайта, защото там липсва поле за търсене, а когато има над 450 поста в блога е полезно да може да намериш всичко, което те интересува.

Обикновено, ако аз търся нещо го пиша директно в гугъл - комбинация от името на блога и нещото, което търсите, например Snejana Atanasov + името на продукта. Доста лесно става.

Сега ще чета книга, като предполагам, че на първата страница ще съм заспала.

Love,
Snejana

*Продуктите са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана. 

You May Also Like

2 коментара