Review: Lierac Hydragenist Levres | балсам за устни

Здравейте!

Имам една слабост и това са скъпите балсами за устни. Само това, че не се намират лесно за сега ме спира да си взема Dior или нещо подобно. По принцип съм с широки пръсти, когато става въпрос за козметика.

Тъй като обожавам Lierac като бранд, а и съм ползвала серум и крем от тази серия. Реших без много да му мисля да си взема балсама за устни, като честно казано очаквах нещо уникално.

Балсамът има лека и нежа формула. Привлече ме думата уплътняващ в името му, защото с времето устните изстъняват. Като цяло и като състав и като описание трябваше да е WoW.

"Този продукт е обогатен със специален комплекс - Hydra O2, който се характеризира със състав от витамини, минерали, хиалуронова киселина, биомиметичен кислород и листа от верония. Тези съставки поддържат устните хидратирани, посредством повишаване оксигенацията на клетките, отговорни за създаването на агенти, които задържат влага, както на повърхността, така и в дълбочината на кожата. Балсамът за устни Lierac Hydragenist съдържа и восък от роза, който има успокояващ и защитаващ ефект, както и богато на мастни киселини масло от шеа, което подхранва и възстановява устните."

Звучи доста обещаващо, нали? Да, ама не. Реално не видях кой знае какво действие. Да, омекотява устните, но до там. Това го правят и балсамите за 10 лв. Няма го и ултра възстановяващото действие на Reve de Miel на Nuxe. Като цяло останах разочарована най-вече заради високите си очаквания към продукта. Като грамаж също е изключително малко. Само 3 грама.


Съдържание:
octyldodecanol, pentaerythryl tetraisostearate, polyethylene, ozokerite, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, sucrose acetate isobutyrate, butyrospermum parkii (shea) butter. rosa damascena flower wax (cera), sodium hyaluronate, tocopherol, copper gluconate, magnesium aspartate, zinc gluconate, aqua/water, glycerin, vernonia appendiculata leaf extract, parfum/fragrance.

Като заключение ще кажа, че изобщо не ми хареса. Особено за цената си. Очаквах повече от балсам за устни в този ценови клас. Не бих го взела отново.

Lierac Hydragenist Levres - 3 gr. цена: 30-32 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Аз мислех да пробвам този на pharma hyaluron, но го нямаха наличен в аптекта и ми предложиха този на lierac. Доста му се чудех и в крайна сметка не го взех... Било е правилното решение. ��

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, за този на pharma hyaluron съм писала отдавна и наистина си заслужава, иначе по-добре, че не си послушала момичето в аптеката.

      Изтриване