Четко-преса за коса | Babyliss PRO Hybrid Styler 5.0 преса маша 2 в 1

 Здравейте!

Може би един от най-честите въпроси, които получавам е за това каква е четко-пресата, която ползвам в момента.
През последните няколко години съм с Babyliss Pro Hybrid Styler 5.0 преса маша 2 в 1.

Историята ми с този тип уред датира от преди вече 5-6 години, когато имах четко-преса с идентичен дизайн от Diplomat за 20 лв. От там разбрах всъщност колко по-лесно и бързо ми е да си изправям косата така


След няколко рекламации и проблеми с бюджетната четко-преса на Diplomat реших да потърся нещо по-качествено, като така всъщност попаднах на Babyliss Pro.

Има три степени на нагряване 170, 200 и 230 градуса. Аз използвам най-високата, като така изправянето ми отнема около 20 мин. Винаги използвам термозащита. Изправям косата си минимум 1 път седмично, обикновено 2. Така вече няколко години, не съм забелязала косата ми да "цъфти" защото полагам много грижи за нея и изпозлвам хибави продукти, които да я предпазват. Подстригвам се през 5-6 месеца.

Видео как ползвам подобен модел четко-преса --> тук. 


В изоставения ми YouTube канал има видео как се изпзолва подобна четка. За мен е много по-ефективно и щадящо за косата от пресата, също така и крйният резултат ми допада повече. Косата изглежда като след сешоар в салон, а не е права като след изправяне с преса. Естествено може да се постигне и този ефект, но завитите краища ми допадат повече.

Със старателно търсене може да я откриете из онлайн пространството и от бг сайтове. Преди я имаше в @emag.bg_official в момента я няма, но със сигурност ще се появи отново. Аз я намерих на няколко места, които не са големи онлайн магазини. Така че ще я намерите в Google. Както и в един популярен онлайн магазин за козметика. 

Има въртящ се кабел и система за заключване. Почистването отнема повече време и е по пипкаво, но нямам други забележи. Това е любимият ми уред. Пробвах доста неща в процеса на търсене и само от тази четко-преса съм доволна.

Четко-преса за коса | Babyliss PRO Hybrid Styler 5.0 - цена: около 130 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара