Review: Avon Anew Gel Cleanser

Здравейте!

Ревюто днес седи в чернови сигурно повече от 6 месеца и въпреки това всеки път, когато мина покрай него си казвам "трябва да го напиша, трябва... това е толкова хубаво". И наистина е така, странно е как един обикновен гел за лице успя да ми направи толкова добро впечатление. Спомените за пухкавата пяна са останали в съзнанието ми и от момента, в който опаковката свърши аз си мечтая за него.

Avon Anew Gel Cleanser е гел за почистване на лицето за мазна и комбинирана кожа с формула, която премахва мръсотията и намалява появата на несъвършенства по кожата.


Формулата на Anew Gel Cleanser според мен е нещо между гел и крем или кремообразен гел. Има лек, свеж аромат и бял, перлен цвят. Най-хубавото нещо в него е това как се пени. Като се разтрива между ръцете прави много мека и пухкава пяна, която същевремено с това е плътна.

Измива лицето идеално. Аз го използвам като втора стъпка за почистване на лицето, като най-често го комбинирам с четката ми за лице на Braun. И върху нея отново прави невероятна пяна, която направо извлича мръсотията от кожата.

Въпреки че е за мазна и комбинирана кожа, след като го използвам не усещам кожата си суха и опъната. Не оставя и скърцащо усещане, което аз изобщо не харесвам. Нямам какво лошо да кажа за него. Приятно се изненадах и не очаквах да ми хареса толкова много.

Съдържание:
WATER/EAU, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM LAURETH SULFATE, COCONUT ACID, DISTEARETH-75 IPDI, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-6, SODIUM LAURETH-13, CARBOXYLATE, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, SAPINDUS RARAK FRUIT EXTRACT, GLYCOL DISTEARATE, POTASSIUM C12-13 ALKYL PHOSPHATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, DECYL GLUCOSIDE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, TEA-COCOYL GLUTAMATE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM ASTROCARYUM MURUMURUATE,SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, POLYQUATERNIUM-7,DI-PPG-3 MYRISTYL ETHER ADIPATE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE
PALMITOYL LYSYL AMINOVALEROYL LYSINE, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.


За съдържанието:
има екстракт от ирис и екстракт от сапунена ядка. Няма парабени, алкохол и масла. Не претендира за някакви специални съставки.


Като заключение ще кажа, че това е един от най-хубавите почистващи продукти за лице, които съм използвала. Идеално работи с четката ми за лице. Не изсушава кожата и тя е идеално чиста след това. Опредeлено много любим продукт.


Avon Anew Gel Cleanser- 125 мл. цена: около 7-8 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Много отдавна не съм поръчвала нищо от Avon, но си спомням че серията Anew я харесвах и вероятно трябва да опитам нещо :) Благодаря за този пост :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма защо, надявам се ако го пробваш да ти хареса :)

      Изтриване