New Eyebrow Routine | Brow Dying + Video

Здравейте!

Не веднъж съм казвала, че веждите са може би най-важната част в грима ми. Не само, че променят цялото лице, но и лично аз изпитвам някакво маниакално удоволствие, когато ги оформям и преминавам през цялата рутина.

Ако сте гледали предишната ми публикация то сигурно ще Ви направи впечатление точно това, че целият процес доста се е удължил, но това изобщо не ми тежи, както може би разбрахте вече ...  всъщност много, много ми харесва.


Оформянето:
може би най-голямата промяна във веждите ми е това, че ги оформям по различен начин. Използвам комплекта за вежди на Ecotools. Той съдържа огледало, четка гребенче, скосена четка за нанасяне на сенки, пинсета и ножичка с тъпи върхове (и двете са от рециклирана стомана). Новото, което започнах да правя от както използвам комплекта е това, че подстригвам горната част на веждите. Това направи голяма промяна, защото преди те бяха дълги и обемни, но редки, а сега се балансираха нещата. Използвам всички части на сета и няма нищо излишно в него, страхотен е.
Ecotools Brow Set- 5 части цена: около 25-27 лв.

Боята:
боята, която използва е на Delia. Взех си я на шега, нямах очаквания, но вече не мога да си представя какво ще правя без да боядисвам веждите си. Това отнема 15-тина минути 1-2 пъти в седмицата, а резултатът е уникален. След това половината седмица нямам нужда от нищо друго и направо я пропускам тази стъпка.

Боята се разтваря според указанията на опаковката и се нанася с гребенчето, което е в комплекта, ако имате по-гъсти вежди може да използвате и гребенче от стара спирала. След като се нанесе боята изчаквам 10-тина минути и премахвам с мокра кърпичка. Обикновено повтарям процедурата, да супер наситен резултат.

Крайният резултат е много по-естествен от това ако запълвате веждите с грим. Моите очаквания са за супер наситен ефект и за това повтарям процедурата два пъти през седмицата.
Delia- боя за вежди- цена: около 4 лв.


Гримът:
когато боята избледнее прибягвам и до грима. Обикновено използвам линията за вежди на Flormar в цвят deep dark brown. Казано само с няколко думи- аз към друг молив/ линия/ продукт за вежди няма да се върна. Това изглежда толкова естествено, лесно може да се запълнят само празните местенца и да не се натрупват излишни продукти.
Flormar Brow Liner- цена: около 8 лв.

Като стана въпрос за натрупване на продукти то с останалите неща, което използвам се получава точно това. Харесвам много комплекта за вежди на Rimmel Brow This Way - съдържа оцветена вакса и сенки. Ваксата е това, което ми харесва повече. Някой път дори не я фиксирам със сенките. Сенките от своя стана са много меки и пигменти, използвала съм ги дори и за очи.
Rimmel Brow This Way- цена: около 8 лв.

И накрая остава гелът за фиксиране. До сега май не се е случвало да купувам един и същ гел два пъти. Въпреки че този ми харесва, четката понякога ме дразни, може би ако имах повече косъмчета нямаше да е такъв проблем. Иначе самият гел е приятен, цветът ми пасва идеално.
Essence Make me Brow- цена: около 5 лв.


Кой е вашият незаменим продукт за вежди? А видяхте ли какво използвах преди? Може да видите --> тук.

Love,
Snejana

You May Also Like

6 коментара

  1. ot koi magazin moga da zakupq boqta za vejdi? blagodarq predvaritelno

    ОтговорИзтриване
  2. Моят любим продукт за вежди е спиралата на Лореал.Всички други, които съм ползвала не могат да се мерят с нея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, доста слушам за нея, май, май ще трябва да я пробвам, явно има нещо много специално, защото доста хора са на същото мнение като твоето. :)

      Изтриване
  3. zdravei Sneji moite vejdi bqha po tanki i redki ot tvoite no s stimulanta za kosa na Ikarov se sgastiha i a sega sa mi mnogo gasti i debeli moje da go probvash i shte stignesh do tam da ne izpolzvash nishto za vejdite kato men ;)

    ОтговорИзтриване