July Favourites / 2016 + Video

Здравейте!

Последните няколко дни минаха толкова бързо, че единственото, което успях да направя за блога са 4-5 снимки. Дори и днес, приключих с работата още към 6 и нещо и докато ям и докато се натуткам и ето станало 10. Времето летяло... да бе да, лети то. Лети ама със скоростта на светлината, като мигна и вече е 11 часа, е как става това?

И то да беше само часовникът, ами и месеците. Ето вече е Август, който винаги е минавал бързо, после по традиция Септември е само 2-3 дни и хоп Октомври, то зимата си е дошла и пак е Нова Година, а уж света щеше да свърши на 29-ти Юли.

Къде са тея дето ги говорят тези неща за края на света? Да дойдат и да ми кажат, защо аджеба нищо не се случи... това е малко като: "нищо не очаквах и пак съм разочарован". "ШОК!!! Утре светът ще свърши!!!", а като дойде няма нито едно: "ШОК!!! Светът още си е тук!" Каква дискриминация само.

Ама доста се отплеснах обаче, публикацията все пак е за любимите ми неща, за това нека се върнем към тях!


За крема на Bioderma Perfecteur SPF 30 доста говорих в поста за летните ми покупки. Успя да оправдае очакванията ми към него и определено се оказа успешна покупка. Добре се съчетава с мазната ми кожа, въпреки че е от серията за суха и дехидратирана. Ако си търсите крем за лице с много функции и задължително слънцезащитен фактор, то тогава тествайте този.

На темата за сънцезащитата сме все още. От няколко години не излизам без SPF на лицето, но кого лъжем, ако не съм на плаж (което не ми се е случвало от 2-3 години) то не слагам предпазващи продукти на тялото. Голяма грешка! Която за щастие вече поправих. Спреят с SPF 30 и алое вера на LR Health&Beauty се оказа идеален за през деня, защото е много фин, не лепне, не е мазен, не цапа, абе с една дума идеален слънцезащитен спрей за градски условия.

Бях пуснала една снимка с три различни термални води, като Ви попитах коя Ви е любимата, без обаче да споменавам, коя е моята най-любима. За конкретните качества и съдържание на микро елементи няма да навлизам в подробности, защото лично аз не мога да усетя разликата. Харесах тази на La Roche Posay заради по-финия начин на разпръскване на водата. Буквално е като мъгла. Не се усеща дори мокро, а просто леко охлаждане по кожата.

И последните две неща са свързани с миглите. Няма да лъжа, буквално получих някаква промяна в мозъка и вече не мога да се гримирам без изкуствени миги. Просто какъвто и грим да направя с мигли всичко е по-хубаво. През изминалия месец замених стандартните, които носех с So Sweet So Dolly на Aura в номер 13. Много леки, не се усещат, издържливи са и вече съм ги използвала 3-4 пъти, а има още доста живот в тях

С желание да постигна по-обемни, по-дълги, с една дума мигли ПО само със спирала на помощ ми дойде Maybelline Lash Sensational- e, миглите ми не са като изкуствени, но изгледат приемливо добре, не достатъчно за болния ми мозък, но отлично за нормалните хора.


Не пропускайте да гледате и видеото - споделям отново мнение за 2 филма, напоследък съм на някаква филмова вълна, както и две книги, явно това ми е капацитетът за четене на месец - 2 интересни книги и още толкова такива, които не заслужават споменаване.

P.S. това е последното заснето видео на този фон, просто да си знаете!

Кои бяха вашите най-любими неща през Юли?

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара