Fresh Line | органична козметика от Гърция

Здравейте!

Прекарах деня в компанията на екипа на Fresh Line. Fresh Line е гръцка марка с дългогодишни традиции в произвеждането на органична козметика. Поканиха ме, за да ми покажат как само с помощта на няколко съставки, които може да намерим в хладилника си може лесно да си приготвим домашни сапуни и също така, за да се потопя в морето от аромати и шарени сапуни, както и да науча повече, за това как всъщност е създадена Fresh Line.


Предлагат органични продукти за цялостна грижа за кожата и косата. Има щанд със свежи маски за лице, щанд със сапуни, които са с божествен аромат, така че се пригответе за дълго търсене на перфектния аромат. Предлагат още кремове за лице, с изцяло органични и натурални съставки, лосиони за проблемна кожа, масла и много други.

Определено си заслужава да се пробва грижата им за коса. Шампоаните са без SLS, без парабени и силикони. Имат и балсами и маски за коса, както и така модерните твърди шампоани, които са страхотни за пътуване и също така са много икономични.


Освен красиви, разноцветни сапуни може да намерите и бомби за вана, наливни лосиони и кремове за ръце, също така към всяка покупка има подарък, което винаги е голям плюс.

За да разберете повече за ароматите, продуктите за лице и коса на забравяхте да видите влога (кадрите започват след 6-тата минута) Може да видите влога --> тук.


Направих ръчно приготвен сапун с мляко, мед, зехтин и шоколад, като накрая приличаше повече на нещо за ядене. (Тъй като баща ми е голям почитател го подарих на него, но така опаковано изобщо не се разбира, че е сапун и успях да го спра, точно преди да си отхапе от сапуна).


Подаръчният комплект с мед включва- бомба за вана, луфа, лосион за тяло и душ гел, спрей за тяло и скраб за тяло с изкусителен сладък меден аромат. Отново всичко продукти са опаковани в разкошна кутия.

Във Fresh Line може да намерите и по-малки коледни комплекти или сами да създадете перфектния подарък.


Във Fresh line може да намерите и страхотни коледни подаръци, опаковани и готови направо за под елхата. Предлагаха няколко различни подаръчни комплекта с различни като брой и съдържание продукти. Двете най-големи кутии бяха с мед и с шоколад, в зависимост от предпочитанията. Аз имах възможността да изпробвам подаръчния комплект с шоколад и на кратко мога да го определя като наслада за сетивата.


Шоколадовият подаръчен комплект включва 6 пълноразмерни продукта с органични натурални съставки с приказно вкусен аромат на шоколад, кокос, мляко и ванилия. Като всичко това получавате напълно готово и вече опаковано.

Лосион за тяло с шоколад- 200 мл.
- лек и бързо попиващ лосион за тяло, с много въздушна формула, прилича малко на мус. Уникален аромат на шоколад, прави кожата много мека.


Крем за ръце с органична ванилия- 75 мл.
- лично аз използвам кремовете за ръце много пестеливо и опаковка от 75 мл. ще ми стигне за цяла вечност. Съставът е натурален, като има и съставки от органичен произход. Оставя ръцете много меки, попива бързо и изобщо не е мазен. Ароматът му е леко сладък и билков.

Сапун с шоколад и мляко 100 гр.
- този сапун може да се използва както за лице, така и за тяло. Напълно ограничен състав, ароматът е страхотен, сладък, като десерт - на мялко и шоколад.


Балсам за устни с мляко и шоколад- 15 мл.
- уникален аромат на шоколад, голям плюс е това, че и на вкус е сладко. Съставът е изцяло натурален, така че няма проблем да го изядете. Изключително икономичен е, имам чувството, че няма да свърши никога.

Спрей за тяло с аромат на кокос и шоколоад- 15 мл.
- ако искате да миришете на десерт, това е вашият аромат. Може да се използва и за ароматизиране на помещения, много е наситен, което отново го прави икономичен, защото е необходимо много малко количество.


Душ гел с шоколад и мляко- 200 мл.
- формулата е като течен карамел, мирише сторхотно и прави пухкава шоколадова пяна, наслада за сетивата!

Като заключение ще кажа, че съм влюбена в продуктите на Fresh Line, съставът им е отличен, имат голямо разнообразие от продукти, а ароматите са невероятни!

Щанда на Fresh Line се намира в Notosgalleries в Ring Mall
(адрес: ул. Околовръстен път 214 гр. София)

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара