Smashbox вече в Douglas*

Здравейте!

Вече малко повече от месец Smashbox е вече в България. За първи път чух за марката покрай американските бюти влогъри, като преди години беше доста популярна, най-вече с основата за грим. След това имаше затишие, като преди около година/две отново избухнаха с разни готини неща и пак започнаха доста да говорят за тях из бюти средите. Определено имам списък с нещата, които искам да тествам на марката, като Primer Oil и Primer Water.


Марката се предлага в Douglas, за момента само в мол Парадайс, в София, но (до колкото знам) ще я има и на други места.

Радвам се, че имах възможността да тествам доста от bestseller-ите на марката, защото все още не съм намерила време да отида да видя всичките им продукти на място.


Започвам с течното матово червило с метален ефект Always on mettallic matte. Цената е около 40 лв. за 4 мл. Продуктът е с приятна формула, много плътен цвят. Не е необходимо да се нанася многократно. Пада ако ядете нещо по-мазно. Апликаторът е удобен за употреба, сърцеобразен и с леко заострения връх прави нанасянето лесно, дори и на по-ярките и тъмни цветове. Не бях пробвала матово червило с метален ефект до сега и изглежда доста добре, въпреки че бях предубедена, че ще изглежда кичозно. Тук може да видите и снимка.  Цветът на снимката е Vino Noar - класическо винено червено с фин блясък.


Photo Finish основа на базата на силикон за изравняване на кожата. Точно каквото си представяте, когато става като порцелан и е идеална ако имате по-изразени пори. За мен подобен тип силиконови продукти не работят добре и до голяма степен ги избягвам. Цената на базата е около 35 лв. като още веднъж ще изразя радостта си от отличните цени. Очаквах да са по-високи, особено като гледам ценовото позициониране на дрогерийните брандове през последната година (NYX и Loreal дори Revlon) са с цени по-близки до тези в Douglas и Sephora, от колкото до това, което реално предлагат. Така че имайте едно на ум и пазарувайте с мисъл. Аз пак съм в ултра/супер/хипер спестяващо настроение, така че подобни приказки ще чувате често.


24 Hour основа за очи - най-най-любимото ми нещо ever. Страхотна основа за сенки, което не мърда буквално цял ден. Обикновено дори с основа за сенки гримът ми издържа до ранния следобед. Без основа още като отида в офиса вече има нещо размазано, а с тази основа за сенки се прибирам от работа и ми е тъжно, че трябва да разваля един перфектен грим. Голяма мъка, казвам Ви! Има изравняващ тона на клепача ефект. Необходимо е съвсем малко количество. Нанася се с пръст, сигурно може и с четка, но определено с пръст е по-удобно. Сестра ми има бал в края на идващата седмица и ще разчита именно на тази база, за да издържи гримът и цяла вечер.


Накрая, може би най-любимото ми, ясно защо - все пак палитра сенки за очи. Палитрата е супер компактна, включва цели 8 цвята, а размерът и е наполовина на телефона ми. Много е сладка и удобна за пътуване. Има 3 матови цвята. 3 сатенени и два с повече блясък. До голяма степен палитрата е самодостатъчна и може да пътувате само с нея. Цветовете са наситени, много пигментни и съм страшно доволна от качеството им. Съдържа 6,2 гр. продукт. Отваря се с магнит и има интересен холограмен дизайн. Палитрите се предлагат в различни варианти, аз имам Ablaze, която включва цветове в топлата гама, като може да се направи както по-класически неутрален грим в кафяво-златистата гама, така и нещо по-смело с цвета nirvana. Снимката с цветовете е без основа. Също така доста ми допада това, че е мислено при избора на цветове и лесно се комбинират помежду си.


Relaxed - матов телесен цвят, идеален за основа.

Moccasin - блестящо течно злато. Ясно е защо е по-голямо. Един от топ използваните цветове.

Siesta - розово злато, много романтично и блестящо.

Nirvana - тъмно розово с лек блясък.

Delirious - класически бронз с лек блясък.

Torch - закачливо оранжево с лек златист блясък. Лесно се съчетава с другите два цвята.

Throwback - матово карамелено кафяво.

Dark Horse - класическо, матово, тъмно кафяво.



Като заключение ще кажа, че много се радвам, че марката вече може да се намери и тук. Според мен продуктите им са страхотни и определено заслужава да се разходите и да ги разгледате. Също като цени продуктите са доста добри. Дано скоро успея да отида да разгледам и останалите продукти.


Love,
Snejana

*Продуктите са изпратени от PR. Мнението ми е лично на базата на тестването им.

You May Also Like

2 коментара

  1. Здравей,само едно уточнение!Базата за грим струва от 30мл.струва 56 лв.Минито от 15мл.28 лв!Благодаря за поста!

    ОтговорИзтриване