Review: Living Proof | Restore Shampoo

Здравейте!

Днес ревюто е посветено на Living Proof и по специално на един шампоан, който по описание звучи като най-идеалният шампоан за моята коса, но всъщност не се оказа точно така.

Restore Shampoo е от серията за възстановяване, като е предназначен за реконструиране и възобновяване на суха и изстощена коса, та дори и на боядисана. Все едно виждам себе си в това описание.

Ефектът, който трябва да даде е на блестяща, жива и жизнена коса, като хидратира косъма и не го отежнява. Запазва цвета при боядисаната коса. Също така благодарение на специалните съставки би трябвало да запази косата чиста за по-дълго, като намалява омазняването и отблъсква мръсотията. До тук не Ви ли звучи като идеалния шампоан?


Специалното при продуктите на Living Proof е съдържанието на патентовани молекули, които не можа да откриете другаде. А също и това, че няма силикон, сулфати и мазнини.

Първият специален патент е за молекулата OFPMA, която създава невидим щит върху косъма и го предпазва, както от външните влияния, така и от начупване в следствуие на триене. Другата специална молекула е PBAE, която придава плътност и обем на косата. Като създава "микроскопичен модел от удебеляващи точки върху всеки косъм".

След използването на шампоана не видях този уау ефект, даже бих казала, че по-скоро направи косата ми да изглежда по-зле от друг път. Уж е предназначен за коса като моята, а после вместо да е мека и здрава, тя е твържа и суха. Според мен шампоанът е по-подходящ за по-фина коса и коса, която има нужда от обем.

                                            

Като заключение ще кажа, че очаквах повече. Нещо не се спогодихме с този шампоан и така и не видях някакъв уникален ефект от него, предвид високата му цена. По описание трябва да върши чудеса, но не и за мен. Наистина съм разочарована, защото харесвам идеята на марката. Това, че не ми допада няма да ме спре да тествам още нещо от тях. Може, просто този да не е бил правилния за мен. 

Living Proof | Restore Shampoo - 236 мл. цена: около 40 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. От къде мога да го закупя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Магазинът, в който се продаваха го затвориха, сега не съм сигурна къде ги има. Провери в google.

      Изтриване