Review: Mac Pro Longwear Concealer

Здравейте!

Искате коректор, който да скрие следите от това, че не сте се наспали от 2006 година? Е, имам нещо за вас.

Mac Pro Longwear Concealer е отговорът на всичките Ви молитви и един all time favourite на бюти гурутата от 2012-2016 година. Преди красотата да стане супер комерсиална и да прелива от продукти - всички обичаха само един коректор.

И има защо.


Коректорът на Mac е специален по много параметри.

Топ предимствата му, които се изтъкват обикновено са:

- висока покривност
- дълготрайност
- изглежда естествено
- много цветове
- кремообразен е
- супер икономичен

Аз мога да добавя, че не се впива във фините линии и не изглежда сухо през деня. Имам и други дълготрайни коректори, но само този е наистина дълготраен и не изглежда сухо. Представя се чудесно още преди да стане модерна техниката baking.

Има си и минуси, за мен основно те са два:
- много чуплива опаковка
- опасен за транспортиране
- помпата винаги пуска огромно количество

Друг минус поне при мен е, че не изглежда естествено ако нямате фон дьо тен, с който да се прелее, но то по приницп е така с повечето коректори.


Съдържание:Cyclopentasiloxane , Water\Aqua\Eau , Trimethylsiloxysilicate , Butylene Glycol , Sorbitan Sesquioleate , Peg/Ppg-18/18 Dimethicone , Tribehenin , Magnesium Sulfate , Phenyl Trimethicone , Tocopheryl Acetate , Sodium Hyaluronate , Glycerin , Dimethicone , Methicone , Ethylhexylglycerin , Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate , Laureth-7 , Xanthan Gum , Phenoxyethanol , Chlorphenesin , Sorbic Acid , [+/- Titanium Dioxide (Ci 77891) , Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)]


Като заключение ще кажа, че много ми харесва. Ако имате нещо, което не се покрива от нормален коректор, то този ще се справи с всичко. Обаче не е за всеки ден, изисква се да е комбиниран с фон дьо тен, ако като мен в ежедневието не използвате толкова грим, то ще ви е само за специални поводи.

Mac Pro Longwear Concealer - 15 мл. цена 45 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара