PR packaging unboxing | Part 1

Здравейте!

Реших да започна нова поредица отделна от публикациите Haul, в която да Ви показвам на едно място всички неща изпратени от PR-и. В този тип пост няма да се спирам детайлно на това, защо, кога и поради каква причина са изпратени, нито ще се опитвам да гадая защо точно на мен (аз съм против това блогърите да се свързват с фирмите, но това също е тема за отделна публикация.)

Също така се надявам, че правите разлика между спонсорираните публикации и изпратените за тестване продукти. Ако не или пък ако имате други въпроси по темата, ще се радвам да ги зададете, за да ги включа в бъдещо видео по темата.

Правя тази публикация, защото съм ПРОТИВ това блогърите да крият, когато нещо им е изпратено или да не отбелязват, когато им е платено за него, против съм дребния шрифт и общите постове, които между капките минават неща, които са изпратени.

За това мисля вече да ги правя по този начин, ако разбира се одобрявате идеята. Още от началото на блога винаги съм правила разграничение между нещата, които съм купувала сама и тези, които са ми били дадени за тестване, за това и никога не съм използвала ситен шрифт и винаги отбелязвам още в заглавието на публикацията със звезда (*), за да е ясно за всички.

Без повече приказки, защото уж нямаше да пиша много, започвам с нещата и очаквам въпросите, ако имате такива!

Intel успяха да ме изненадат с комплимента по повод едно проучване, което правят на пазара, свързано с това до колко жените използват таблети в ежедневието си. Подаръкът включваше орхидея, чай, мед, кокосово масло, шоколад и флашка, която се оказа доста практична и редовно ми влиза в употреба.


Bioderma представиха тази пролет нов продукт, които помага за контролиране на омазняването на кожата. Sebium Mat Control е с кремообразна текстура и обещава 8 часа матов ефект и хидратация на кожата.


Неочаквана изненада от Titania с чанта пълна с аксесоари за коса. Силиконовите ластичета за коса са идеални, от години използвам само такива. Жалко, че и те имат навика да изчезват безследно като всички останали.


Avon имат доста активни социални кампании, по повод кампанията "Говори открито за домашното насилие" получих гривна от колекцията Speak Out. Тази година всички събрани средства ще бъдат вложени в откриването на денонощна телефонна линия в помощ на жертвите на домашно насилие.


За втора година взех участие в кампанията на dm Beauty Academy. Повече за продуктите и за кампанията може да видите --> тук.


Elseve лансираха на пазара нова серия за блясък на косата, която включва шампоан, балсам и маска - Nutri-Gloss Luminizer е предназначена за дълга коса като предоставя хидратация и брилянтен блясък. Ще бъде тествана съвместно със сестра ми, защото нейната коса отговаря по-добре на описанието на продукта.


От Debenhams направиха официално представяне на най-популярните марки, които предлагат, а подаръците след това бяха повече от впечатляващи. Кадри от събитието може да видите --> тук.


Магазин Forever 21 официално стъпи на българския пазар с бляскаво парти, но до голяма степен не оправда очакванията на българските потребители и не затвърди славата си на най-евтиния американски бранд. Според мен доста хора останаха разочаровани от високите цени и ниското качество. Ако сте посетили магазина ми е интересно какво мислите? Кадри от откриването може да видите --> тук.


Няколко неща от Zoya Goes Pretty, които исках да пробвам от доста време и за щастие имах възможността сама да избера. Маслата за лице успешно успяха да намерят място в грижата за кожата ми, повече за това --> тук.


Още една изненада, за която не бях предупредена е гелът за комбинирана кожа от серията Anew Clean на Avon. Изненада беше и това, че ми хареса страшно много, защото работи отлично с четката за лице на Braun.


Ако този тип публикация Ви харесва, дайте знак и ще започна да ги правя по този начин! За съжаление малко се забавих с първата част, но се надявам ако станат редовни да са актуални. В чернови имам още 1 готова и една, която се запълва, чакат само вашето одобрение! 

Love,
Snejana

*Всички продукти са предоставени от PR!

You May Also Like

10 коментара

  1. Публикацията е супер, Снежи! Харесва ми това, че си откровена и подкрепям такъв тип публикации, интересни са и разбираме какво ново излиза на пазара от първо лице. Желая ти успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Само да вметна,че специално в твоите постове изобщо не гледам дали ти е бил пратен продукта или не!
    Когато някой е спечелил доверието ми с преценките си,това изобщо не ме интересува <3

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотен пост, Снежи! Винаги си откровена и отдавна си ме спечелила за твой верен читател с това си качество :)

    ОтговорИзтриване
  4. На Биодерма,новия матиращ крем ли е по хубав,или стария?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами сложен въпрос, като действие доста си приличат, като ефект също. :)

      Изтриване
  5. Абсолютно те подкрепям в това, че блогърите трябва ЯСНО да заявяват дали продуктите са им били изпратени и дали просто си сътрудничат или са били специално спонсорирани, за да правят един или друг пост. Аз ще се радвам, ако правиш още такива постове! <3 Hugs!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, подкрепата от общността ми идва добре. Благодаря много, много <3

      Изтриване