Review: Bobbi Brown Bronzing Powder

Здравейте!


Днес ще Ви разкажа повече за бронзиращата пудра на Bobbi Brown. Не се случва често да пиша за декоративна козметика, въпреки че се гримирам ежедневно и бързо мога да преценя дали харесвам нещо или не. Някак в блога не остава време за продуктите, които ползвам най-често.

Фокусът на ревюто днес е върху продукт за бронзиране. Ще си говорим за класическа бронзираща пудра, която придава топъл естествен нюанс на лицето, а не продукт за контуриране.

Харесвам продуктите на Bobbi Brown, най-вече червилата, за това бях решила, че ще си взема пудра точно на тази марка.

Опаковката:
Още опаковката не ми направи много добро впечатление. От солидна пластмаса е, не може да се сравни с опаковка на дрогериен продукт, но едновременно с това не отговаря и на цената си. Не изглежда луксозно или премиум, а е по-скоро обикновена. Има огледало.

Продуктът:
Ще кажете „опаковката не е важна, ако продуктът е хубав. Да, но в случая не останах впечатлена и от самата пудра. Много се разпрашава, изобщо не се усеща като продукт от висок клас. Нанесен с четката, която ползвам обикновено става на петна. Успях да я накарам да работи само с дуо файбър четка иначе не се нанасяше равномерно.

Състав:
Talc , Zea Mays (Corn) Starch , Zinc Stearate , Polyethylene , Silica , Tricaprylin , Caprylic/Capric Triglyceride , Isopropyl Palmitate , Lanolin Oil , Tocopherol , Lanolin Alcohol , Ascorbyl Palmitate , Isopropyl Myristate , Tetrasodium Edta , Potassium Sorbate , Chlorphenesin , [+/- Bismuth Oxychloride (Ci 77163) , Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499) , Ultramarines (Ci 77007) , Chromium Oxide Greens (Ci 77288) , Manganese Violet (Ci 77742) , Titanium Dioxide (Ci 77891) , Red 6 (Ci 15850) , Red 7 Lake (Ci 15850) , Chromium Hydroxide Green (Ci 77289)] 

Като заключение ще кажа, че изобщо не съм впечатлена и не бих я препоръчала или купила отново. Бях доста разочарована в началото, сега я ползвам, но не е продукт, който ми доставя удоволствие и ако имах възможност щях да я върна още след първото ползване.


Bobbi Brown Bronzing Powder – 8 гр. Цена: 98 лв

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара