Review: Uriage Hyseac Pate SOS

 Здравейте!

Продължавам с разказа за Hyseac на Uriage, това е серията им за мазна и проблемна кожа, като в предишната публикация ви разказах за 4 продукта от серията. Ако сте чели ревюто знаете, че много ги харесах, а ако не сте ето го тук. Поради тази причина реших да пробвам и известната им SOS паста за пъпки с цинк. 


Uriage Hyseac Pate SOS е емблематичен продукт за марката. В състава му се включват шистов екстракт, цинк, зелена глина и термална вода Uriage. 

Действа успокояващо на възпалението като видимо намалява зачервяването. Шистовият екстракт има свойствата да изсмуква себума и да извлича пъпката. Това прави продукта подходящ за конкретен вид пъпки. Но ако вашите не са такива ...


Четох доста за Pete SOS на Uriage и наистина мисля, че проблемът е в мен. Ами не го харесах.

1. Има цвят, а аз предпочитам безцветни така, че да не плаша половинката.
2. Не действа за една нощ (клиничните проучвания са на база 7 дни и подобрение с 91%, което за мен е малко по-бавно, от колкото други продукти, от които съм по-доволна.)
3. Не е ефективно върху ситни пъпки без връх

Има ефект при:
- младежки пъпки
- акне
- зачервявания
- за извличане на дълбоки пъпки

Също така ако ви трябва продукт за пъпки от време на време - този не е подходящ, защото изсъхва бързо. Ако го ползвате регулярно няма проблем. Аз го дадох на сестра ми и тя е аравнително доволна от него.



Състав:

ZINC OXIDE ● OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC/POLYGLYCERIDES ● AQUA (WATER, EAU) ● ILLITE ● TALC ● TRIDECYL TRIMELLITATE ● OCTYLDODECANOL ● CERA ALBA (BEESWAX) ● STEARETH-2 ● SODIUM SHALE OIL SULFONATE ● DISTEARDIMONIUM HECTORITE ● 1,2-HEXANEDIOL ● PROPYLENE CARBONATE ● 4-TERPINEOL ● SALICYLIC ACID



Като заключение ще кажа, че не видях резултатът, който очаквах. Както казвам и в публикацията според мен просто моят тип пъпки не е подходящ за този продукт. А и това, че има цвят също ми е минус. Определено според мен повлиява младежки пъпки доста по-ефективно.


Uriage Hyseac Pate SOS - 15 мл. цена: 20-25 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. И аз имах доста по-големи очаквания за тази цена и имайки предвид, че марката е медицинска козметика. Може би истината е в разминаването между проблем и продукт в случая.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още няколко човека ми писаха със същите впечатления, явно трябва по-точно да е описано за какъв тип пъпки е.

      Изтриване