Review: Douglas Glow Sleeping Mask | с диня*

 Здравейте!

Обичате ли диня? То днес имам нещо специално за вас! Лека текстура, аромат на диня и доза хидратация - това е Douglas Glow Sleeping Mask с диня.

Серията нощни маски на Douglas включва още 2 вида маски - за регенериране с киви и за хидратация с боровинка.  Днес ще ви разкажа повече за маската с диня, която се води за блясък.


Douglas Glow Sleeping Mask идва в красива и сладка опаковка от 30 мл. Маската е с гел консистенция, лека и не мазна. Попива бързо и не лепне, нещо, което обикновено не харесвам в гел консистенциите, за това се радвам, че го няма тук.

Има приятен аромат на диня, който не е силен и натрапчив. 

След нанасяне кожата се усеща свежа и хидратирана. На сутринта е мека. Ако сте със суха кожа Ви препоръчвам да я комбинирате със хидратиращ серум преди маската и да нанасяте на по-дебел пласт. Подходяща е и за по-мазна кожа, защото не я омазнява допълнително.


Активни съставки:

- Диня - хидратира и е богата на витамини и антиоксиданти. 
- Хиалуронова киселина, за интензивна хидратация. Кожата остава сияйна, свежа и гладка през целия ден! 
- Хамамелис (Hamamelis virginiana) - растение чудо, известно като естествен стягащ агент. Той може да намали бактериите по кожата и да балансира pH ѝ. 
- Плодов комплекс от витамин С от грейпфрут и портокал предпазва кожата като един от най-силните антиоксиданти срещу свободните радикали и има регулиращ кожата ефект за свеж, сияен тен!


Как се използва нощната маска?
- може да се използва като нощен крем 2-3 пъти в седмицата или просто да го нанесете на дебел слой и да седите 15-20 мин. Ако и вие като мен не виждате разлика с нощния крем, да и според мен няма голяма.


Състав:

AQUA, GLYCERIN, Butylene Glycol, BENZYL GLYCOL, SODIUM ACRYLATE / SODIUM Acryloyldimethyl Taurate COPOLYMER, polyisobutenes PROPANEDIOL, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, CARBOMER, ARGININE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, Ethylhexylglycerin, ALLANTOIN, HYDROGENATED LECITHIN, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, PERFUME, SORBITAN OLEATE, POLYGLYCERYL10 STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, GLYCINE, CI 16255, SERINE, GLUTAMIC ACID, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, VITIS VINIFERAIUM FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROCYLINE, ALEXANDERIC, SODIUM HYDROGINE, LUCY , LYSINE, TYROSINE, PHENYLALANINE, PROLINE, THREONINE, VALINE, ISOLEUCINE, CI 17200, HISTIDINE, CYSTEINE, METHIONINE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED HYALURONICONIC ACIDUM, HYDROXYPROPYLONATE HYDROXY, HYDROXYPROPYLATECITRULLUS LANATUS FRUIT EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT.


Като заключение ще кажа, че ми допада. Приятна е за употреба и спа вечери. Ще се хареса и на хората с по-мазна кожа. Нещо незаменимо ли е - не, но е приятн глезотийка.


Douglas Glow Sleeping Mask - 30 мл. цена: 17 лв.


Love,
Snejana

*Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара