Review: Revolution Skincare Overnight Targeted Blemish Lotion

 Здравейте!

Двуфазните лосиони против пъпки са толкова популярни, че май няма бранд, който да не произвежда. Може да ги намерите както в дрогерията, така и при по-скъпите брандове. Има една уловка обаче, за всички пъпки ли имат ефект?

Според мен не. Поне това показа моят опит. 

За първи път пробвах такъв лосион преди 5-6 години, като бях взела доста скъпа версия на Lierac. За съжаление не намирам ревю в блога за него и явно не съм писала, което ме кара да си мисля, че сигурно и от него не съм останала супер впечатлена. 


Ако следите постовете редовно, а не сте попаднали случайно след сърч в google, то сигурно си спомняте моята драма с пъпките през последната близо 1 години. Тогава взех много неща за проба и почти нищо нямаше ефект. Но след дълго мислене по въпроса стигнах до заключението, че причината до голяма степен не са продуктите, а вида на пъпките.

Но нека първо ви разкажа какво представляват двуфазните лосиони.

Това са съставки на прах, които не са разтворени в основния разтвор, който най-често е алкохол.

Както беше и при Lierac, така и при Revolution Skincare Overnight Targeted Blemish Lotion, за който говорим по-детайлно днес. 

Как се използва?
Основното правило е да не смесвате съдържанието на бурканчето. Продуктът се използва локално, като с клечка за уши бръкнете до дъното и вземете от съставките там. Нанася се върху пъпката и след като изсъхне остава там, докато не го махнете на следващата сутрин.

Имаше ли ефект при мен?
Най-ефективно е срещу възпаления, защото конбинацията от съставки не действа на това да изкара пъпката, а по-скоро да я изсуши и намали зачервяването. Ако имате такъв тип проблеми двуфазните лосиони ще са идеални за вас. Ако обаче искате да изкарате пъпка без връх, няма да има никакъв ефект.

Ето защо всъщност не харесах Revolution Skincare Overnight Targeted Blemish Lotion, просто не беше за моя тип проблем. 

Какво обещават от Revolution:

Предимства на продукта:
- при пъпки и белези от пъпки
- спомага за по-чист вид на кожата
- формулиран със салицилова киселина, цинков оксид и каламин


Състав:
Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Zinc Oxide, Calamine, Glycerin, Salicylic Acid, Talc, Menthyl Pca, Ethylcellulose, Chlorhexidine Diundecylenate, Ci 77891 (Titanium Dioxide).


Като заключение ще кажа, че не ми допада, има ефект само върху възпалени пъпки, като намалява зачервяването и помага за бързото им заздравяване, но аз такъв тип пъпки нямам от години. За това имайте предвид какъв проблем ще борите с него.

Revolution Skincare Overnight Targeted Blemish Lotion- 15 мл. цена: около 20 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара