Review: Color WOW | Dream Coat

 Здравейте!

"След шампоан и балсам/маска, нанесете Dream Coat върху влажна, подсушена с кърпа коса. Напръскайте обилно и равномерно върху косата, секция по секция и след това изсушете със сешоар. Формулата за устойчивост на влага Dream Coats се активира от топлината на сешоара и ще продължи до 72 часа или 2 до 3 шампоана. Нанесете отново след 2 до 3 измивания. При желание може да се приложи коктейл Color Wow преди приложението на Dream Coat. За най-добри резултати не нанасяйте мокри стайлъри върху косата по време на нанасянето на Dream Coat, тъй като някои стилизиращи съставки могат да повлияят на резултатите за устойчивост на влага Dream Coats. Ако желаете, нанесете допълнителни стилизиращи продукти върху суха коса. В дните между приложенията на Dream Coat (след шампоане) стилизиращи продукти могат да се използват върху мокра коса."

Случвало ли Ви се е да си вземете нещо толкова революционно, че да не знаете как да работите с него? Е и аз имам същият проблем в момента - Dream Coat е революцията, с която не може да се разберем. Звучи като най-гениалният продукт, а аз съм напът да напиша как не виждам резултат от него.


Истината е, че най-вероятно не го използвам правилно, но съвсем скоро ще имам сешоар, след 8 години живот без този уред. Предполагам, че в грешното нанасяне се корени и проблемът. А какъв е той? Просто не виждам този уау резултат, не, че е лош самия продукт или че не работи. Просто когато имаш едни очаквания, а те не се случат се чудиш аз ли сбърках или продуктът не работи. Определено ще добавя update дали има разлика. 

Основни съставки:
Полисиликон-29: създава матрица за устойчивост на влага върху повърхността на косата
Силикон Quaternium-18: разгъване и условия
Екстракт от цветя Chamomilla Recutita (Matricaria): защитава цвета на косата
Екстракт от цветя от невен Officinalis: осигурява влага в косъма

Основни предимства:
Термоактивираният полимер работи за компресиране, стягане и запечатване на нишките на косата
Косата е свръхестествено лъскава, гладка и супер копринена
Обвива всяка нишка в лек, незабележим „дъждобран“, който отблъсква влагата
За разлика от типичните „предпазващи от влага“ серуми, Dream Coat няма да се натрупва, да тежи косата или да я омазнява
Ефектите продължават до 3 дни, дори чрез шампоане

Това, което трябва да направи Dream Coat върху косата Ви обобщено. Е, че трябва да я заглади и да и придаде страхотен блясък. Тук е и моята дилема, дали пък не съм постигнала максималния блясък на косата си и няма как да е по-блестяща или пък продукта не прави кой знае какво... Истината е, че за момента нямам отговор на този въпрос. Знам, че това не е най-полезното ревю на света, но понякога и аз не знам какво да кажа за даден продукт.


Състав:

Aqua/Water/Eau, Dipropylene Glycol, Polysilicone-29, DMDM Hydantoin, Propylene Glycol, Glycerin, Silicone Quaternium-18, Butylene Glycol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Trideceth-7, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate, Potassium Benzoate, Citric Acid.

Като заключение ще кажа, че не знам дали проблемът е в моята коса, в това, че ползвам четко-преса, а не сешоар или в нещо друго, но не виждам огромна разлика в косата си при употребата на Dream Coat. В случая според мен проблемът е при мен, защото това е спрей, който има 85% оценка с 5 звезди и само 2% с 1, така ще явно при мен има някакъв проблем и хората определено го харесват. Обаче това не означава, че няма да пробвам други продукти на Color WOW.

Color WOW | Dream Coat - 200 мл. цена: 70 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Радвам, че някой ви плаща да правите линкбилдинг, но като влезе и види, че съм ви изтрила нещата, няма да е доволен. Спрете да ми спамите блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Отговори
    1. Да, много е икономичен. Активира се при температура около 180 градуса със сешоар, след това изправям косата си с четко преса и е гладка и блестяща, добре се справя и с влагата. Не чак като на рекламата, но все пак е добре. Харесва ми и версията за къдрава коса.

      Изтриване
    2. Много благодаря! 😊

      Изтриване