Review: REVOX | JUST Niacinamide 10%*

 Здравейте!

Активните съставки са толкова актуални в момента, все едно за първи път ги има в козметиката. Аз за разлика от повечето хора в интернет не успях да се впечатля от тях и продължавам да твърдя, че по-ефективни са продуктите с формули съдържащи комбинация от съставки, а не използването на 20 отделни серума. За всичко си има пазар, както се казва и ако вие обичате да смесвате серуми, то тази публикация е за вас.

Ниацинамидът е форма на витамин В3 – един от 8-те основни витамини от група В, които поддържат здравето на кожата и цялото тяло. Витамин B3 има ролята да намалява несъвършенствата на кожата, регулира излишния себум за получаване на ревитализирана и хидратирана кожа. Подобрява функцията на хидролипидната бариера на кожата, предотвратявайки загубата на вода от нея и я предпазва от вредни външни фактори


Revox както и още няколко подобни бранда залагат на еднотипен асортимент от активни съставки. Както сигурно знаете, съставки се произвеждат от само няколко големи лаборатории, от там всички малки производители купуват суровини, след което правят техните продукти. Брандове като Revox, просто пакетират директно вече готовите суровини, без да влагат средства в научна дейност и до голяма степен на това се дължи ниската цена на този тип козметика.

JUST Niacinamide 10% е популярна съставка за проблемна кожа. Аз го взех със същата идея. От това, което чета за ниацинамида по принцип е, че има действа или не. Има хора, които са супер доволни и такива, при които няма ефект. Има и трети тип - такива, които имат обратен ефект и получават още пъпки от него. 

Аз съм от 2-рия. При мен нямаше подобрение. Пробвала съм и други продукти с тази активна съставка, отново без голяма разлика от преди и след. Което значи, че просто не е подходяща за мен.

Серумът идва в стъклена опаковка с пипета. Течността е прозрачна, не лепне и попива бързо. Може да се комбинира с  JUST Хиалуронова киселина, JUST Витамин C, JUST Кофеин в една рутина без проблем. 


Съдържание:
Aqua, Niacinamide, Propylene Glycol, Zinc Citrate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA


Като заключение ще кажа, че не видях никакъв ефект от серума. Нито в негативен, нито в позитивен план. Продължавам да харесвам Revox като бранд и ще пробвам други техни продукти. Конкретно продукти с ницинамиди едва ли ще взема отново, явно не са за моята кожа. 

REVOX | JUST Niacinamide 10% - 30 мл. цена: 10.90 лв.

Love,
Snejana

*PR пратка от www.bewellstore.bg. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара