Review: Avene A-Oxitive Serum | Защитен антиоксидантен серум *

Здравейте!

Днес ще Ви разкажа за любимия ми серим с витамин С, който обаче се води антиоксидантен и всъщност не го рекламират с големи надписи и жълта опаковка, но по-действие и съдържание е всичко, което може да искате от един антиоксидантен серум.

Ето какво говорят за него клиничните проучвания на Avene:

Еквивалент на 15% чист Витамин С*
+44% ОЗАРЯВАНЕ още след първото нанасяне**
+26% ПО-ГЛАДКА КОЖА**
-31% ПО-МАЛКО ВИДИМИ ПОРИ**
*Тест Ин Витро върху реконструиран човешки епидермис, оценка на SOD след прилагане.
**Клинично проучване с 29 участника след 21 дни нанасяне - 2 приложения дневно на A-OXitive Защитен антиоксидантен серум.


Серумът идва в специална обезвъздушена опакова, която запазва качествата му без да се променят. Сигурно знаете, че за продуктите с витамин С е важно да нямат контакт с кислород, защото така по-бързо губят качествата си. Докато използвах серума A-Oxitive неговата формула и цвят не се промениха.

Има лек флорален аромат, без да дразни или да е натрапчив. Формулата е лека и флуидна. Попива мигновено след като е поствен върху кожата, като я остава мека и хидратирана без да я омазнява. Винаги използвам SPF след това. 

Благодарение на антиоксидантния комплекс от витамин Е и С кожата е защитена от външни влияния. Обогатен е с GP4G -Diguanoside tetraphosphate съставка, която защитава и енергизира клетките, като подсилва естествената им защита.

Резултатъ е видимо по-свежа кожа. Всъщност от опита ми с подобни продукти за малко мога да кажа, че наистина имат видима разлика. Помага за пигментните петна и изравняването на тена.



Състав:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), GLYCERIN, ISODODECANE, PENTYLENE GLYCOL, WATER (AQUA), DIMETHICONE, ASCORBYL GLUCOSIDE, POLYMETHYL METHACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, ARTEMIA EXTRACT, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, C14-22 ALCOHOLS, CETRIMONIUM BROMIDE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYSORBATE 60, SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, XANTHAN GUM

 

Като заключение ще кажа, че много харесах този серум. Видях бърз ефект върху кожата си от него. Стана по-блестяща, а тенът по-равен. Хареса ми и обезвъздушената опаковка, която Ви гарантира, че качествата на продукта няма да се променят с времето. 

Avene A-Oxitive Serum | Защитен антиоксидантен серум- 30 мл. цена: 65-70 лв.

Love,
Snejana

*Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара