10 Questions Makeup ТАG

 Здравейте!

Меги от Meggie and her eternal makeup love e споделила този чудесен TAG и нямаше как да не се включа. Честно казано много ми липсва доброто старо време 2014-16 година, когато се виждахме редовно и това да имаш блог беше просто приятно хоби. 

Тогава много често правехме таг-ове, в които се включваха супер много хора. Сигурно не съм правила такъв тип публикация от 4-5 години. 

1. Помните ли първият си грим продукт?

- помня, че най-любимото ми нещо беше да си играя с козметичната чантичка на майка ми и в нея имаше един приказен бебешко розов пигмент с много блясък, които обожавах. Когато ходех на гости при баба положението беше същото, защото тя беше дистрибутор на Oriflame сигурно 20 години и у тях винаги имаше много, много продукти. Винаги най-новите и най-интересните. 


2. Излизате ли без грим?

-   през последните 2 години въпросът трябва да е "излизате ли изобщо с грим", защото покрай носенето на маска загубих всякаква мотивация да се гримирам. Това естествено не спря желанието ми за нова козметика и сега имам един куп нови неща, които все още не съм ползвала, защото нямам повод да се гримирам. До някъде се възхищавам на жените, които винаги изглеждат добре и са с грим дори вкъщи, защото мен не ми се занимава дори като ходя на работа. Много демотивиращо е, че върху моята кожа всичко се размазва в рамките на няколко часа и влагаш време в красив грим и до обяд вече нямаш сенки, имаш черно под очите и фон дьо тенът ти изглежда ужасно. И всичко това е дори с използване на уж хубава основа и продукти съобразени с кожата ми.

3. Любимо червило?

- поставих си за цел през последите 3-4 години да започна да си взимам неща, които винаги съм искала и така в момента 3те ми любими черивла са на Mac - Velvet Teddy, което е бежово с жълт под тон. Natural Rose на Bobbi Brown, което е отново нюд, но доста по-розов и накрая е Pat McGrath в много красив цвят, които е комплимент на моя тен. 


4. Кой е най-любимият ти грим продукт?

- най-любимите ми продукти са тези, които използвам най-често, а именно продуктите за вежди и коректор за под очите. Обикновено така изглежда ежедневния ми грим. Харесвам микро моливи за вежди като любими са ми на Catrice и Revolution Makeup. А за коректор вече сигурно 5 години си остава Maybelline Instant Age Rewind, който е идеален да се използва без фон дьо тен. Не всички коректори са, но този като цвят ми пасва перфектно и се слива с кожата идеално.
Фиксиращият гел за вежди на Benefit е сравнително нов за мен, но много го харесвам. За първи път нещо успява да запази веждите ми без да се изтриват и мърдат докато съм на работа.


5. Кой продукт купувате най-често?

- интересно е, че най-много пари давам за бяла козметика, там използвам и много продукти и обичам да си купувам нови неща. Това да пробвам винаги новото ми е останало страст именно от блога и винаги съм в търсене на нови и по-интересни продукти. Докато в декоративната козметика по скоро залагам на стари и много популярни класики. Така че най-често купувам продукти за тяло и лице.

6. Кои известни личности винаги имат хубав грим?

- мисля, че всеки, които ме следва в Instagram знае колко съм влюбена в Андреа Али. За мен тя не само е чудесен видео създател, гримьор, но и е много вдъхновяваща като личност. Забелязвам, че ми оказва много голямо влияние в изборите, които правя като тук дори не говоря само за козметика. Просто тя е естет и мисля, че бихме си паснали като характери. Конкретно за грима много ми допада европейския ѝ стил, като цяло ми е омръзнало от визии ала бейкинг и Худа Бюти.


7. Любима марка за гримове?

- в момента има марки, които са ми по-на сърце, но определено нямам само 1, към която да съм се насочила. По-скоро искам да пробвам популярни продукти на интересни марки. В момента много харесвам Bobbi Brown, Guerlain, Charlotte Tilbury и Маc.

8. Има ли марка, която абсолютно ненавиждате?

- не е да имам някой, който съм пробвала и да не харесам нищо от него. Всеки бранд има добри и лоши продукти. За мен в момента най-малък интерес представляват линиите на известни певици и хора. Честно казано не знам защо изобщо влизат в друг бизнес. Ок да се направи колаборация с някоя марка, но просто да си направиш лейбъл и някой да ти го произвежда .... the world doesn't need more makeup.


9. Кои марки грим винаги сте искали да пробвате, но още не сте?

- ох, толкова са много Armani, Chanel, NARS имат все толкова хубави неща, които искам да пробвам. Само се надявам да съм здрава, за да работя и да мога да градя кариера, в която да мога да си позволявам такива продукти, защото каквото и да си говорим дори дрогерийната козметика вече е скъпа. Онзи ден си мислех за спиралите на Maybelline как до преди 5 години бяха под 10 лв. а сега гонят 20 лв. е това ако не е инфлация. Дали ще дам 50 лв. за фон дьо тен от Sephora или 30 лв. от дрогерията ... нещата доста се сливат ценово в един момент.
 
10. Мислите ли, че изглеждате добре без грим?

- толкова съм отвикнала да се гледам full face, че ми изглежда неестествено, когато съм с много грим. Никога не съм имала проблем с това да съм без грим и ако сега мъжът ми ми каже да ходим на разходка ще съм готова за 5 мин. 


Много ще се радвам ако още хора се включат в тага на Меги. Мисля, че е супер забавен. Ще се радвам да прочета и вашите отговори.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара