Какво е K Water? | Нов ритуал за блясък от Kerastase

Здравейте!

Въпреки че не бях планирала да правя пост по темата, 87% от запитаните в инстаграм искаха да видят ревю и в моя блог освен в този на салона.

Миналата седмица в салона, в който работя имаше събитие за пускането на най-новия ритуал на Kerastase, като аз го пробвах още преди около 10 дни и имам впечатления както от действието му върху мен, така и събрани мнения на клиенти.

Какво е K Water и защо всички говорят за него?
- K Water е най-новият ритуал на Kerastase за интензивен блясък, мекота и лекота на косата. Той е иновативен, защото се използва нова технология наречена ламеларна, от ламелите, които се създават върху косъма и отразяват светлината.
 За разлика от маските за коса, които са по-тежки и имат време за действие, K Water изглежда точно като вода. Освен това няма време за действие.

K Water ритуал - стъпка по стъпка:
- след консултация се избира най-подходящата вана на Kerastase според скалпа и косата
- косата се измива два пъти
- косата се разделя на две
- използва се K Water като се втрива по дължините
- изплаква се
- не се нанася допълнителна грижа/маска
- може да се комбинира с fusio dose
- използва се термозащита
- след това косата се изсушава

K Water се активира от водата, ефектът е видим още докато косата е мокра, моментално става по-мека и гладка. Молекулите на K Water запълват неравностите по косъма, създават филм върху него, като това помага за по-бързото изсъхване на косата. Защото, когато косъмът е гладък водата не се задържа върху него и по-бързо пада.
Ето как изглежда K Water и на руса, и на тъмна коса. 
Това предимство на K Water му позволява чудесно да се комбинира с fusio дозите на Kerastase. Тяхната цел е да се погрижат за косъма като действат в дълбочина, а след това K Water запечатва всичко и ефектът е видим за по-дълго време.

Ако трябва да сравня K Water с козметичен продукт бих казала, че е основата за грим. Освен с fusio дозите K Water е много добър ритуал и след боядисване на косата, защото ще запази цвета ви за по-дълго, блестящ и наситен.

Колко време трае ефектът?
- ефектът не е дълготраен, в зависимост от това колко често миете косата и с какво (ако е по-агресивен продукт) блясъкът ще изчезне още след първото измиване. Ако използвате по-нежна грижа може да видите блясъка поне 2 измивания. Не го представят и рекламират като еднократна терапия, а нещо, което може да се прави при всяко измиване на косата.


Крайният резултат:
- видим е веднага. Косата е мека, лека, блестяща. Лесна за разресване, оформяне и сушене. Тъй като става много мека, а сигурно знаете, че меката коса не държи форма е необходимо да се използват стилизиращи продукти, ако искате къдрици. Идеална е за прав сешоар.

K Water може да се използва и за домашна употреба, като ще ви улесни живота, ако имате лесно заплитаща се коса и искате да я изсушавате по-бързо.

Има невероятен аромат. Мирише на Chanel Coco Noir - бели цветя, лек цитрусов момент и майска роза, с топли пачули. Може би най-добре миришещият Kerastase продукт до сега.

За съдържанието:
Когато разбрах какъв ще е новият продукт и чух за ефекта му бях сигурна, че ще е пълен със силикони, но останах супер изненадана от това, че всъщност няма силикон в състава. Съставът е основно от алкохоли, за по-добро проникване и аромати, заради силния аромат на продукта.

Като заключение ще кажа, че има моментални видими резултати след употребата на K Water, косата е като блестящ сатен. Плюс за мен е, че се продава и за употреба у дома.

Цена на ритуал K Water в салон: 20 лв. (без включен сешоар)
Цена на ритуал K Water + Fusio Доза: 15 лв.

K Water от Kerastase - 400 мл. цена: 150 лв.
Код за 5% отстъпка - SNOW

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара