Haul | Fenty Beauty, Nuxe, Kerastase и още

Здравейте,

рядко вече се събират големи haul-ове, защото пазарувам доста по-обмислено и рядко сравнено с едно време, но събрах няколко неща, които си взех през последния месец - по-интересните и ги споделям с вас. Първи впечатления и за какви неща да очавате ревю в най-скоро време.

Бях доволна от себе си през юли - много нови постове, но август както знаете и сигурно и сами сте забелязали се изнина неусетно и ето вече се усеща есента. Надявам се да имам повече време за ревюта този месец, защото имам над 100 поста в чернови.

Споделете в коментар за кой продукт искате ревю най-напред.


Започвам с серума от серята на Nuxe Prodigieuse boost, който не се предлага за сега в България и може да се открие само в notino.bg или да се поръча някъде от чужбина. Тъй като тествах серията и бавя ревюто, защото исках да включи и този серум скоро ще говоря по-подробно за цялата серия тук в блога. Много я харесах - особено нощният олио крем и прекрасния аромат. На кожата ми също се отрази чудесно. Серумът се води Energising priming concentrate, като е цели 100 мл. Усеща се приятно върху кожата, за момента не забелязвам wow ефект от употребата му, но ще кажа повече скоро.

Използвам един доста приятен околоочен крем на Avene в момента, но той е към своя край и реших да пробвам Clinique Pep-Start хидратиращ крем за очи против отоци и тъмни кръгове - звучи идеално, точно като за мен. Чела съм изключително много положителни ревюта за него и се надявам и върху моята кожа да действа така добре.

От Sephora взех лепенките против пъпки. Преди време бях ползвала такива на Balea, от който бях много доволна, въпреки ниската им цена и реших да пробвам и тези, за да направя Face to Face ревю сравнение (сигурно никой не помни тази поредица) Пробвах 2 - без особен резултат, но ще видя как ще са върху различните видове пъпки.

От дрогерията се заредих с любимите ми продукти за вежди на Catrice - микро автоматичния молив е must have и получавам паник атаки, ако пътувам някъде и съм го забравила. Ползвам два цвята Deep и Dark Brown. Отгоре нанасям от гела за вежди с цвят отново на Catrice.

Още нещо, което взех с цел проба и отново е свързано с голямо ревю, което подготвям е гланцът за обемни устни на Catrice.

Предполагам, че най-интересното в целия haul е пудрата за лице на Fenty Beauty. Не съм някакъв огромен фен на Риана и даже по-скоро това, че марката е на някоя известан личност отбикновено ме спира да я пробвам, но тъй като исках да видя защо я хвалят толкова много взех малката опаковка, в която има близо 8 грама продукт (което е супер много за мини) За сравнение пудрата, която ползвам по-принцип в нормална опаковка също е 8 грама. Така че първите ми впечателяния са по-скоро свързани с това да не си взимате голяма опаковка, освен ако не правите бейкинг, аз не правя и мисля, че с тази мини опаковка ще събера достъчно впечатления за ревю. Хубаво е, че в Sephora има голямо разнообразие от мини продукти, за такъв makeup junkie, като мен, изпозлването на пълноразмерни продукти значи само едно - трупане на тонове козметика. Ще тествам пудрата още малко и ще пиша какво мисля за нея.

За десерт останаха новите продукти за коса. Работата в салон за красота си има и своите плюсове. Много харесах серията Chronologistе, особено парфюмното олио, заради което исках всички продукти от серията. Олиото съдържа масло от арган, камелия, царевица, смирна и жасмин. Серията е силно подхранване като съдържа активни съставки като арганово масло, абисин и хайвер. Абисинът действа за цялостно ревитализиране на косата, открит във вулканичните рифове на Тихия океан. Във формулата са включени и серамиди за мощно подхранване на косата. Серията е доста силна, особено шампоана, който препоръчвам първо да тествате преди да купите, защото може да дразни скалпа Ви. С маската и олиото няма подобен проблем.

Не пропускайте да споделите за кои продукти искате по-подробно ревю най-напред.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара