Sephora Haul + Първи Впечатления | Too Faced & Farsali

Здравейте!

В Sephora има намаления на мини опаковките и на разни други нещица до края на месеца. Намалението е 20%, но не е на абсолютно всичко. Трите неща, които си взех бяха намалени, но не си мислете, че това ми попречи да оставя почти 100 лв. за тях.

Макар да се спрях на супер популярни и харесвани неща това не ми гарантира, че няма да се разочаровам както и стана в последствие и само едно от 3-те ми хареса. Пуснах запитване в Instagram и е странно как май никой не позна. Въпорсът беше да познаете, кое харесва, кое не харесвам и кое е надценено. А Вие можете ли да познаете?


Освен нещата, които си взех имаше доста други симпатични намалени мини опаковки, като мини сет матови червила на Huda Beauty или Rose Gold хайлайтъра на Becca. Едва се сдържах да не си го взема, но имам сигурно вече 15 хайлайтъра, а един на Pixi изглежда идентично. Като казах Pixi Glow тоникът също е намален. Странно е, че това даже не ми е най-любимият Pixi продукт, но за момента само той се предлага тук.

Beauty Blender-ът също беше намален, но само в розово и зелено (не съм сигурна, че беше залено) а аз исках черен. Цената е 27 лв. без промоция е 30 и няколко. Малките опаковки на ружовете и бронзантът на Benefit също бяха намалени. Доста ги гледах и им се чудих, но тази част от шкафа ми прелива и дори в мини опаковка нямам място за нищо ново и така и не си взех. Сигурно скоро ще съжалявам.


За първи път изобщо ми дават мостри. Мислех, че е някакъв мит това с мострите или е само за избрани, но ето че и аз се сдобих с тях (без да питам и без да казвам, че имам блог).

Мокрите кърпички са намалени - малките опаковки са на цена от 4.80 лв. защото вече ще се предлагат с нова формула. Това е тестер на новата формула, който за сега няма да използвам. Харесвам старата формула и ми е интересно с какво са я подобрили.

Дригата мостра е на новия фон дьо тен с ефект за свеж тен. Glow Perfection Foundation, който хидратира кожата за 10 часа. Както може да се досетите не е най-доброто решение за лятото и за мазна кожа, но ако търсите лека формула, която може да се надргажда и свеж, блестящ ефект - може да му хвърлите един поглед.


Започвам с Too Faced Lip Injection Extreme. Това е продукът, който харесвам. Опаковката съдържа 1,5 мл. цената беше около 22 лв. Знаете за моята пословична любов към продуктите за обемни устни. Голямото ми притеснение беше, че ще е поредният прозрачен гланц. За щастие формулата не е баш на гланц. Мога да кажа, че първите ми впечатления са изцяло положителни и въпреки лошия състав, ми харесва като действие. Бих го взела в голяма опаковка.


Голямото разочарование дойде отново от Too Faced, но този път от прослувутата им спирала Better Than Sex, доста лош трябва да е, че да Ви се стори тази спирала добра. Още щом я извадих от опаковката ми се стори някак евтино изглеждаща, това се отнася и за четката. Имам Paradise на Loreal, която се спряга за двойник и бих казала, че е много по-добра. Не забелязах миглите ми да са 1944% по-обемни. А най-голямата изненада дойде вечерта, когато се оказа, че под очите ми е черно. За първи път ми се случва да ми се размаже така спиралата.

Опаковката е 4,8 мл. което си е доста за мини опаковка, а цената е около 20 лв.


Надцененият продукт са Unicorn Essence на Farsali. Супер рекламиран бранд в Instagram. Дори и да сте влизали 1 път там, то със сигурност сте попаднали на него. Води се антиоксидантен серум и е подходящ за основа за грим. От едно използване не мога да дам крайно мнение, но не забелязах нищо специално при употребата на серума. Според мен е доста надценена цялата марка. Бялата опаковка съдържа масла, като цената да си направите същия бленд би Ви излязъл пъти по-малко. А черната опаковка съдържа само масло от таману, което в Зоя е 20 лв. за 50 мл. чаткате ли на къде бия? За справка 30 мл. от Unicorn Essence на Farsali е 30 лв. (с намалението) Стандартната цена за нормалната опаковка е 100 лв. и според мен изобщо не си заслужава. В подробното ревю ще разгледам съставът отделно. Очаквайте в близкото бъдеще.


Пробвали ли сте някой от продуктите? Споделете ми какво мислите за тях? И какво планирате да си вземете от намалението в Sephora, ако мислите, че съм пропуснала нещо, което е супер яко и непременно трябва да имам ми кажете да отида пак!

Love,
Snejana

You May Also Like

6 коментара

  1. Изглежда супер, но пак са си доста пари :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  2. Аз харесвам Better Than Sex. Много я харесвам, но винаги я нанасям много тънко, защото ако я нанеса както аз си знам, на няколко стотин слоя, в края на деня е изронена и аз съм панда. Относно "Серумът на еднорога" на Farsali, съм абсолютно съгласна с теб. Това е многократно надценен продукт, в който няма абсолютно нищо необикновено като съставки и завършек. Отделно аз не понасям аромата му на маршмелоу, който е толкова силен и не изветрява, че ми създава асоциацията, че цялото ми лице е лепкаво. Колкото повече шансове му давах и пробвах, толкова повече започнах да ненавиждам този продукт. Lip Injection на мен също ми е любим продукт.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам за спиралата, според мен е надценена. С такава на по-ниска цена постигам същия ефект, а отделно се размазва невъзможно при мен, нещо, което никога не ми се е случвало.

      Изтриване
  3. Здравейте, интересувам се от ъпдейт за серума Farsali, защото съм му хвърлила око. Бихте ли дали подробности. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не го харесвам, безумен е за цената си. Ефектът е хидратиращ. Не засужава тази цена.

      Изтриване