What's in my bag? | Summer edition + Video

Здравейте!

Възползвам се от последните топли дни, за да Ви споделя какво имаше през цялото лято в моята чанта. Има малки разминавания между снимките и клипа, но това е така, защото са снимани през близо месец разлика, а съдържанието на всяка чанта е динамично, едно нещо влиза, друго излиза и само най-любимите неща присъстват задължително.


Най-задължителното в моята чанта е дезинфектантът за ръце, нямам фобия от микроби, не ме е страх да се изцапам, но сляза ли от автобус на градския транспорт не мога да пипна нищо преди да си почистя ръцете. Любимият ми дезинфектант е на Refan. Пробвала съм доста марки, но този ми харесва най-много, това ми е може би 6-7 опаковка.

Също така от както имам ленена торбичка за пазаруване използвам само нея. Първо, защото опазвам околната среда и второ (тук се обажда супер пестеливата ми същност) защото тя е сравнително малка и така ме контролира да не пазарувам прекалено много. Защото освен по козметиката имам страст и към храната и обичам да си угаждам, което е ужасна комбинация.

Има ли изобщо дамска чанта без балсам за устни? Аз имам цели два, единият е много хубав- на Wooden Spoon с аромат на кафе, а другият е с SPF 25 на Alteya Organics, но има супер силен аромат и бял цвят, който не изчезва, което го прави неизползваем.

От време на време в чантата ми се подмята червило или глос, не съм фен на второто, но се случва да го нося просто за разкош, опаковките на гланцовете на Revlon са супер, жалко само, че никога не го използвам.

Не съм фен на дъвките, но пък лентичките за свеж дъх са задължителни за чантата ми. Любимите ми са с мента в зелената опаковка, тези в синята са изключително люти, така че не Ви ги препоръчвам, а тези с плодови вкусове не са достатъчно освежаващи.

В Пазарджик комарите са с големината на врабчета и ако не внимаваш рояк може направо да те отнесе, особено ако си на Острова, за това е задължително да имам нещо против комари в чантата си.

Хубаво е да имам и нещо за хапване, в деня на снимките бях ходила до Lidl по време на здравословната им седмица и в чантата ми се подмяташе един забравен Roo'Bar.


Други нужни неща за оцеляването, които "живеят" в моята чанта:

-телефон
-портфейл
- слушалки
- писалка
- слънчеви очила
- попиващи листчета
- книга или Kindle
- крем за ръце


За самата чанта:
- имам я от 2012 година, избрах я за чанта за абитуриентския ми бал (снимки в клипа), от Paolo Bottichelli е и изработката и е много добра, вътрешните шевове са много стабилни и кожата е много красива.

Гледайте и видеото за още любопитни неща в моята чанта!

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара