Review: ApHogee Deep Moisture Shampoo

Здравейте!

Във видеото за грижата за косата Ви показах шампоана за дълбока хидратация за суха и безжизнена коса ApHogee Deep Moisture Shampoo след близо 6 месеца употреба е време и за ревю!

Какво ни обещава американската марка:
Съдържа PropHytamine Complex, уравновесяващ прецизно нивата на протеин за сила, блясък и мекота. Шампоанът, специално формулиран да възстанови нивата на влага. Подходящ за суха и безформена коса, често подлагана на топлинна обработка. Резултатът е плътна и здрава коса, контрол над заплитането и защита от влагата!


Шампоанът е подходящ за суха и третирана коса, точно като моята. Формулата е кремообразна. Пени се добре. Разбирам дали един шампоан е добър още под душа, ако заплита косата ми, ще е ужасна и след като изсъхне. Този я оставя гладка и разплетена. След като изсъхне е подредена, не се наелектризира, изсъхва мека. Не омазнава скалпа, улеснява стилизирането и има дълготраен положителен ефект върху косата ми. Обикновено бързо косата ми привиква с даден шампоан, но ползвам този от Ноември и все още виждам ефект от него.


Като заключение ще кажа, че много харесвам действието, също така е важно да се каже, че усещам подобрение на косата и също така не влияе на трайността на боята. Негативното е него е съдържанието му. То е като на обикновен шампоан, има си и SLS и няколко парабена. И може би това е и единствената причина, поради която няма да го купя отново. Наскоро Ви споменах, че искам да използвам повече натурална козметика.


ApHogee Deep Moisture Shampoo- 473 мл. цена: 14.80 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара