Review: Nuxe несесер за пътуване

Здравейте!

Започва сезона с многото пътувания, е поне за мен е такъв, за това споделям с вас този супер удобен комплект със всичко необходимо за пътуване от Nuxe. Не само имате възможност да пътувате със стил, но и да изпробвате висококачествена козметика, аз определено влизам във феновете на марката и 3 от 5 продукта ме спечелиха за винаги, а другите два просто не се оказаха най-доброто за мен, но все пак са любими на много други хора!


Започвам с Мицеларната Вода с три вида рози- много нежна и деликатна мицеларна вода, лесно отстранява грим, подходяща е за чувствителна кожа, не съдържа парабени и е с 97% растителни съставки, съдържа също така растителен глицерин, хиалуронова киселина с натурален произход и алантион. Ароматът е лек, леко цитрусов, с нотки на роза.
Цената на 200 мл. е 26-27 лв. в несесера 35 мл.

Nuxellence Jeunesse флуид за лице- този флуид е предназначен за всяка възраст и всеки тип кожа, има 10 патента. Възстановява митохондриалната ДНК на кожата , презарежда я с младост, действащите съставки са екстракт от пасифлора, мак и анхуза. Формулата му е с лек розов цвят, който избистря тена и придава свежест на кожата. Съдържа 87% растителни съставки и няма парабени. Върху моята кожа идва малко по-мазен, но за нормална или суха кожа, това ще е един страхотен крем/флуид.
Цена на 50 мл. е 76-78 лв. в несесера 15 мл.

Кадифен душ гел- много нежен душ гел, без сапун и парабени, с 88% съставки с естествен произход. Прави мека пяна, не изсушава кожата и я почиства отлично. Създаден е на базата не цветни венчелистчета от бадемово и портокалово дръвче, ароматът е смесица между кокос, бадем и ванилия. Как да не го обожава човек?
Цена на 200 мл. е 17-18 лв. в несесера- 30 мл.

Reve de Miel Крем за ръце и нокти- меко казано съм влюбена в този крем, немазен е , възстановява и омекотява кожата на ръцете. Не оставя мазен и лепкав филм и се абсорбира мигновено. Съдържа 89,9% съставки с растителен произход, не съдържа парабени. Има лек флорален аромат, сладък и ненатрапчив. Активните съставки са арганово масло, карите, акациев мед и екстракт от ечемик.
Цена на 75 мл. е 18 лв. в несесера- 15 мл.

Многофункционално масло за лице, коса и тяло- знам, че маслото на Nuxe е много, много любим продукти на прекалено много хора, но за съжаление от всички 5 части на несесера, то се оказа най-нелюбимият  ми продукт, за съжаление не успях да се влюбя в него. Идва ми някак прекалено мазно, изобщо не е подходящо за косата ми, но съм доволна как действа върху лицето и тялото. Предполагам, че това се дължи на липсата на помпа и може би по-голямата опаковка ще ми е по-удобна. Но да се върнем на действието му, предназначен е за възстановяване, подхранване и хидратиране с коктейл от масла и витамин Е. Съдържа масло от пореч, жълт кантарион, сладък бадем, камелия, лешник и макадамия. Изключително иконoмично е маслото, дори когато няма помпа, представям си как ще е ако има. Прави лицето и тялото много меко, изпълва го с блясък и хидратация. Има силен характерен аромат!
Цена на 50 мл. е 35-38 лв. в несесера- 10 мл.

Комплектът ултра комфортна грижа за пътуване съдържа 5 продукта напълно достатъчни за почивка, а цената е между 17-20 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

6 коментара

  1. Само не харесвам, че постоянно му сменят съдържанието. От тези пет съм имала щастието да пробвам четири. Крема за ръце е повече отбележа невероятен и ще си го взема тази зима отново. Маслото е много удобен продукт, защото е мултифункционалано и при пътуване чудесен спътник. За мицеларната вода съм със смесено мнение, но не приятна :)
    Знаеш обожават марката. Рядко оставам разочарована от нея :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също съм много доволна от комплекта, но като че ли намерих по-добро ново масло :)

    ОтговорИзтриване
  3. Скоро ми предстои пътуване и много му се чудя на този сет.Единственото, което ме притеснява са ароматите.Тествах мултиф. масло и изобщо не ми допадна, затова се колебая за целия сет :))

    ОтговорИзтриване
  4. Обочам тези масла http://mybeautywords.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. От много време съм хвърлила око на сета, но все забравям да го купя. Обичам такива комплекти с мини продукти, защото може да опиташ няколко продукта на конкретна марка на доста прилична цена. Задължително ще го издиря утре :)

    ОтговорИзтриване
  6. Много го обичам този пакет, повечето продукти ми станаха любимци :))

    ОтговорИзтриване