Review: Naked 3 (реплика)

Здравейте!

След проявения интерес реших да направя ревю, въпреки че не го планирах. Все пак палитрата не е оригинална, а и не мога да дам точна информация точно от къде може да се сдобиете с нея. По същата причина все още не съм ви показала Naked и Naked 2, ако имате желание може да ви ги покажа. :)
За да съм безпристрастна ще се разгранича от това, че палитрата е реплика и ще разглеждам цветовете като самостоятелни, а не сравнени с тези на Naked 3. В края на публикацията има линк към ревю на оригиналната палитра!Ще започна с това, че цветовете са меки, усещат се като кадифе и са много добре пигментирани. Единственият цвят, от който не съм доволна е Burnout, който за съжаление не е добре пигментиран и излиза на swach-ове доста трудно.


Strange- много интересен прасковено-розов цвят със ситен сатенен блясък .

Dust- светъл прасковен цвят със сатенен завършек.

Burnout- матиран млечно жълт цвят.

Limit- бебешко розов силно бляскъв цвят с едри сребристи частици, страхотна пигментация.Buzz- много близък до Limit само, че е с бежов подтон и златист блясък, отново много силно пигментиран.

Trick- матиран светло кафяв цвят, един от любимите ми.

Nooner- един от уникалните цветове в палитрата, кафяво с червеникав, много интересен подтон с ситен бронзов сатенен финиш.

Liar- типичен кафяв цвят, отново със сатенен финиш.Factory- цвят много подобен на един от цветовете в Naked 2, графитено-сив нюанс със сатенен финиш и сребристи частички.

Mugshot- вторият уникален цвят, тъмно лилаво с черни и сребристи бляскави частички.

Darkside- матово тъмно-кафяво.

Blackheeart- черно матово, страхотна пигментация.
Ревю на оригиналната палитра в блога на The Black Window's Place

Ако искате да видите ревю и на останалите две палитри или пък на Naked Basics, която е единствената оригинална, която имам, оставете ми коментар!

Сайтове, в които може да се намери:
http://www.buyincoins.com/ -http://www.buyincoins.com/item/42258.html
http://www.ebay.com/

Love,
Snejana

You May Also Like

11 коментара

 1. Леле, това е доста истинско изглеждаща палитра...

  ОтговорИзтриване
 2. Тази пак не е доизпипана, ти да видиш Naked няма разлика с оригиналната, трябва да са една до друга и да се гледат от разбирач, че да им се открият разликите! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Mugshot е приказен! ♥
  Благодаря за ревюто! :-)

  ОтговорИзтриване
 4. Аз имам реплика на Naked 2 и съм страшно доволна. Купих си я от ebay . Направо съм обсебена от нея и постоянно я ползвам. Обмислям да си купя и Naked 3.
  Мисля, че репликите са доста добро качество и не бих дала 80-90 лв. за да си купя оригиналните..

  ОтговорИзтриване
 5. Отдавна им се чудя на тези реплики и все нещо ме спира да поръчам. Главно защото ме притеснява състава им

  ОтговорИзтриване
 6. Аз си чакам оригинала на 2 и репликата на бейсикс скоро.. Иначе нямам впечатления досега. Ще се радвам да направиш ревюта на всички други, които имаш. Определено е полезо!

  ОтговорИзтриване
 7. Много ми харесва. Нямам никой от оригиналите. Реших се на Нейкид реплика един път и се почудих доста, тъй като ме притеснява съставът и произдоха, който е от някоя неизвестна китайска фабрика. Хареса ми палитрата тогава, но имаше доста силен химичен аромат и затова не я ползвам често. Нейкид 3 ми харесваше още преди да се появи на пазара, само от снимки, но 90лв са ми много, не се гримирам всеки ден.
  Твоята от кой от двата сайта я взе и има ли силен мирис? :)

  ОтговорИзтриване
 8. Да и аз съм съгласна с това, че 90 лв. и да ги имах нямаше да ги дам, все пак репликата е толкова близо до оригинала, съмнявам се да имат някаква разлика и в състава, защото ако си мислите, че се 98% от козметиката, която ползваме не се произвежда в Китай, то сте в голяма грешка, дори и да пише друго на етикета, то много често се отнася до някоя малка част, а реално основното е произведено в Китай. Това е голяма тема, така че няма да я повдигам!

  Ще се радвам да ви покажа и останалите 2 палитри, като от сега ви казвам, че Naked 2 ми изглежда най-ненужна и ако искате да си купите някоя от тях по добре заложете на Naked или Naked 3.

  ОтговорИзтриване
 9. Закупуването само с кредитна карта ли става от ebay?

  ОтговорИзтриване
 10. Да, за съжаление е само с карта :(

  ОтговорИзтриване