Review: Avon | коригиращи коректори за лице

Здравейте!

Коригиращите коректори не са най-често използвания продукт в козметичната ми чанта и определено бях повлияна от вълната, която заля бюти пазара през 2016 година, но погледнато напълно обективно, макар и да не са must have за ежедневния грим е плюс за всяка колекция да има подобни коректори.

Харесвам тези на Avon, защото са много меки и лесни за нанасяне. Дори под фората на молив отново са лесни за разнасяне. Бях изненадана от това, защото, когато нещо е под такава форма винаги е малко по-сухо, докато тези са много кремообразни.


Жълт- този коректор може да се използва за коригиране на проблеми на кожата в студената гама, като лилави, сини петна под очите. Вени и капиляри. Придава свеж и събуден виж на кожата.

Зелен- коригира червени петна, пъпки и зачервавания по кожата, всички проблеми в розово-червената гама.

Лилав- лилавото се използва за коригиране и освежаване на уморена кожа, а също така ако имате пигментни петна и жълто оцветяване на кожата най-често около устата.


Като заключение ще кажа, че харесвам коректорите. Като грамаж са доста добре, икономични са и ще Ви стигнат за цяла вечност. Най-големият им плюс е това, че са много меки и дори под формата на молив се нанасят лесно на кожата. За да ги подострите обаче ще Ви трябва острилка с по-голяма дупка и също като съвет мога да Ви дам е да ги оставите за 10-тина минути в хладилник, преди да ги подострите.

Avon | коригиращи коректори за лице-  36 гр. цена: около 7 лв. (зависи от промоцията)

Love,
Snejana 

You May Also Like

0 коментара