Review: Leganza | скраб за тяло с ванилия

Здравейте!

Leganza е линия продукти на българската марка Роза Импекс, която се произвежда в село Ягодово. Като освен скрабове за тяло има още маски за коса, масла за тяло и продукти за грижа за кожата на лицето.

В haul видеото (тук) в което Ви показвам за първи път скраба определено се забелязва качеството на изработката на опаковката. Скрабовете за тяло се предлагат в луксозна картонена опаковка и за невнимателните може дори да пропуснат да разберат, че това всъщност е български продукт.

Бурканчето, в което е продуктът също е осезаемо по-качествено от други подобни на пазара, много твърда пластмаса, предпазна капачка за многократна употреба. Дизайнът също доста ми допада. Така че браво, винаги съм подкрепяла българските производители, когато правят нещо качествено.


Забелязала съм, че при скрабовети, пилингите и ексфолиантите нещата се свеждат до личните предпочитания, едни предпочитат деликатен душ-пилинг, други не им пречи да се търкат с едра морска сол.

Формулата на Leganza е със захароза, не е прекалено груба, кристалите са по-скоро едри. След употреба кожата е мека, не се зачервява (освен ако не влагате прекалено много емоция при търкането). Ароматът на ванилия, обаче не ми допадна и може би ще пробвам и някой друг. Не ми хареса, защото беше прекалено странен и нетипичен, някак химичен.


Съдържание: sucrose (захароза), бадемово масло, парфюм, кокосов дериват, sodium lauroyl sarcosinate (дериват на захароза), вода, глицерин, pentylene glycol (консервант), хидрогенизирано рециново масло, емулиент, обезмаслено мляко, butylated hydroxytoluene (антиоксидант).


Като заключение ще кажа, че е в графата "по-скоро ми допада", бих пробвала и други аромати, но някак нещо ми липсва, само че не знам какво. :D Явно съм във фаза - "изненадай блогъра с нещо революционно", а това е по-скоро традиционно.

За сега най-любимият ми скраб за тяло си остава брутално добре миришещият с шоколад и кокос на SNB, review тук!

Leganza | скраб за тяло- 240 гр. цена: около 7-8 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. За първи път чувам за марката и съм заинтригувана. А и след като разгледах сайта им, си набелязах няколко неща, които бих пробвала. Жалко, че не може да се поръча онлайн, а и няма информация в коит магазини точно ги има.
    Снежи, имаш ли информация дали се предлагат в някоя от големите и по-разпространени вериги магазини?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От по-големите вериги го има в Елитис и мисля, че съм го виждала и в Kaufland. :)

      Изтриване