Review: Biotrade Maxi Balm Nails

Здравейте!

Макси е подхранващ и интензивно заздравяващ балсам за нокти, който е богат на витамин А, Е и ланолин. Неговата балансирана формула подхранва основата на нокътната плочка, поддържа добрата й хидратация и омекотява кожичките. Макси балсам прави ноктите по-здрави и красиви, като ги предпазва от лесна чупливост, разслоявания и нацепвания. Той може да се използва при различни състояния и промени на ноктите, защото съдържа антибактериална и противогъбична съставка. Макси балсам е подходящ за възстановяването и запазването на естествения баланс на ноктите, като ги поддържа здрави, гъвкави и блестящи.
  • При чупливи нокти, склонни към разслояване и нацепване.
  • При нараняване на нокътната плочка, вследствие на акрил или гел лак.
  • При нокти засегнати от инфекции - за ускоряване израстването на новия, здрав нокът.
Нанася се на върхът на пръста, около целия нокът, може да се използва и върху лак за нокти, не е необходимо да се маже само нокътната плочка, кремът действа през кожата. Има много приятен свеж аромат на кайсии, наистина мирише изключително приятно. Ефектът от употребата му се забелязва сравнително бързо, но трябва да бъдете редовни в употребата му. 

  • Ланолин - Подхранва и хидратира нокътната плочка.
  • Витамин А - Стимулира и активира възобновяването на клетките, подсилва колагеногенезата на кожата . Има освежаващо и подмладяващо действие.
  • Витамин Е - Повишава защитната функция на кожата чрез своето мощно антиоксидантно действие и намалява трансепидермалната водна загуба. Има противовъзпалително действие и подобрява еластичността на кожата.
  • Формалдехид - Притежава антибактериален и антимикотичен ефект и заздравява нокътната плочка, като подобрява спойката между кератиноцитите. (Концентрацията на формалдехид в продукта е съобразена с изискванията на Европейския съюз и COLIPA и е абсолютно безопасна за здравето при употреба върху нокътната плочка и кутикулата.)
 Като заключение ще кажа, че има осезаем ефект, заздравява ноктите, прави ги по-здрави, чупят се по-трудно, не се нацепват. Цялото ми семейство е приятно изненадано от балсама, най-вече мама, която имаше сериозни проблеми с меки и чупещи се нокти. Определено ще се купи отново, през ръцете ни са минали вече 3-4 опаковки.

Biotrade Maxi Balm Nails- 20 мл. цена: около 7 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара