Review: Lóreal Elseve Nutri-Gloss Luminizer* | серия за блясък

Здравейте!

Фокусът е ревюто днес е поставен върху серията за блясък на Elseve - Nutri Gloss Luminizer. Тя включва шампоан за коса, балсам и маска, както и продутк без отмиване под формата на спрей. 

Серията е предназначена за нормална коса без блясък, като обещава да го увеличи визуално до 48 часа след употреба. Покрива косата с блясък, без да я утежнява и омазнава по-бързо. GLYCOGEL е тайната съставка в новата серия, която запазва блясъка и оптически го увеличава.


Шампоанът и балсамът са много леки и приятни за употреба. Серията според мен е подходяща за непретенциозна коса, без някакви сериозни увреждания. Ако имате дълга коса, като не я третирате непрекъснато с уреди, тази серия е точно за вас. Балсамът е подходящ ако косата Ви е фина, докато ако косъмът е по-плътен заложете на маската.  

Серията има лек и приятен сладко- флорален аромат, който е сравнително траен и се запазва в косата, особено ако не използвате някакъв уред за сушене.

Серията за блестяща коса на Loreal не е нова, но добавката към Nutri-Gloss Luminizer е нова, другата серия е Crystal Sparkling, където основно се залага на блестящи кристали във формулата, докато при  Luminizer са чрез фибри, който се прикрепят към косъма и осигуряват дълготраен блясък.

Прави косата мека, лесна за разресване и по-подредена. 

Като заключение ще кажа, че харесвам серията. Шампоанът и балсамът са леки и не утежняват косата. Маската не е тежка и е подходяща и за по-фини коси. Но не мога да кажа, че косата изглежда в пъти по-блестяща, въпреки това харесвам серията.

 Lóreal Elseve Nutri-Gloss Luminizer шампоан- 400 мл. цена: около 8 лв.
 Lóreal Elseve Nutri-Gloss Luminizer балсам- 200 мл. цена: около 5-6 лв.
 Lóreal Elseve Nutri-Gloss Luminizer маска- 200 мл. цена: около 12 лв.

Love,
Snejana

*Продуктите са предоставени от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара