Review: Biopharma -Bio Oil Argan Crystal Oil

Здравейте!

Днес ще ви разкажа за една от любимите ми части в Haircare Routine, Argan Crystal Oil e една стъпка, която не пропускам и маслото е must have за сухи, чупливи, третирани коси, точно каквато е моята!


Изглажда и придава завършен вид на косата. Ревитализира, прави косъма изключително еластичен и бляскaв. Намалява времето за изсушаване. С anti-frizz ефект. Елиминира заплитането. Улеснява разресването и предотвратява образуването на двойни връхчета.

Консистенцията е олиообразна, не лепне, прилича много на сухо олио, попива мигновено, не омазнява и до сега не се е случвало да прекаля с него, а аз наистина прекалявам (слагам по 4-5 помпички по дължината на косата, когато я чувствам по-суха и 3 при нормални условия). Може да се използва както на мокра, така и на суха коса. След като третирам косата си топлинно слагам 1 помпичка точно на краищата, също е чудесен за предпазване от студения зимен въздух и не позволява накъсването на косата.

Ароматът е уникален, богат, луксозен и съм пристрастена в него. Запазва се за известно време върху косата.


Като заключение ща кажа, че от всичко ползвано до сега върху косата ми, това е най-любимото ми. А и ароматът е ... божествен!

Biopharma -Bio Oil Argan Crystal Oil- 30 мл. цена: 11 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара