Какво има в моята баня? | "общежитие" edition

Здравейте!

Като представител на воден знак банята е едно от любимите ми места у дома (в последно време съм много на астрологична вълна, даже днес си четох годишния хороскоп на 3 места). Вярна на теорията, че това че живееш на общежитие не трябва да те спира да си го направиш хубаво, уютно и приятно за живеене, реших да Ви споделя семплото съдържание на рафтчето ми в банята.

Започвам с нещата, които не се виждат. Аз тотално съм окупирала зоната около душа и душ гелът/ крем, който използвам в момента се намира закрепен в долната част на самия душ. Наскоро приключих с Yves Rocher с аромат на кокос, а сега минах на варианта с манго и кориандър, който май ми допада повече. Като цяло душ геловете на марката са ми сред любимите, в запас имам и една бутилка с bio мед и още нещо, която ще е следващата на почетното място под душа.


Пластмасовата етажерка за баня е от Jumbo и е сравнително стабилна, ако живеете на общежитие с други хора според мен е за предпочитане, особено ако не знаете дали следващата година ще сте в същата стая, по-добре да не се влагат пари в излишни неща.

В нея обикновено държа измиващия крем на Kaufland - ревю тук, който е идеален бюджетен вариант за почистване на грим. Сваля абсолютно всичко. Следващата стъпка е истинското почистване на лицето с четката за лице на Braun - ревю тук, която обикновено не седи в банята, защото няма да има възможност да изсъжне достатъчно добре, за това я взимам с мен, само когато имам нужда от нея. В комбинация с измиващия крем/гел на Avon от серията Anew за комбинирана кожа върши чудеса. Говорила съм и преди колко много ми допада, защото се сработва идеално с четката, измива отлично кожата и най-важното е, че не я изсушава.

Освен всичко изброено до тук обикновено под душа държа и пяна за бръснене и самобръсначка, в момента използвам един комплект на Wilkinson, който включва самобръсначка с тример, поставка за стена и пяна за бръснене. Станах фен на пяната много бързо, харесва ми повече от други подобни, проблемът е, че знам, че се продава и отделно, но аз лично никъде не съм я виждала. Самобръсначката е стандартна, имам само малко проблеми с тримера и май няма да ми влезе в приложение, но пък от друга страна е готино, че го има.

Преди имах доста повече неща, но през последните 6 месеца си поставих сложната задача да не използвам 25 душ гела по едно и също време и да не използвам всички почистващи неща за лице наведнъж. С една дума научих се на търпение и животът ми стана доста по-семпъл и подреден. Нещо, което ми носи огромен вътрешен мир и спокойствие.

А Вие какво държите във вашата баня?

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара