Review: Balea Oil-Fluid за почистване на грим

Здравейте!

Не обичам да пиша негативни ревюта, но понякога се налага ...

От както открих кремът за премахване на грим на Kaufland (ревю --> тук) светогледът ми за почистване на лицето напълно се промени. И според мен точно това е и причината с Balea Oil-Fluid да не се харесаме изобщо.


Както подсказва името формулата е олио-флуид, което може да го разбирате като прозрачна флуидна мазна текстура, гъста към течна. (Леле... какво описание само.) Ароматът е едва доловим и не прави впечатление.

Нанася се на суха кожа и много е важно и ръцете Ви също да са сухи, в противен случай нищо няма да направите. Това е и основната част, в която аз се провалих, защото се налагаше да си бърша ръцете в кърпа всеки път и много често забравях, а нанесен на мокра кожа просто не прави нищо.

След като сте го нанесли на лицето, разтривате и маслото разтваря грима и мръсотията по кожата и се свързва с тях, когато добавите вода се получава млечна консистенция, която се измива и оставя кожата чиста и с минимални следи от грим.

Усещането върху лицето е, че след употребата на този Oil-Fluid кожата ми е една идея по-мазна. Като начин на действие ми напомня много маслото за почистване на грим на The Body Shop, което също не харесвам.

За съдържанието- на пръв поглед е ОК, няма минерални масла. Всички съставки са определени в зелено, като безопасни. Единствено последната съставка, която е консервант е с 4 по скалата. Има още масло от камелия и масло от ориз, както и витамин Е.


Като заключение ще кажа, че не ми хареса изобщо, не бих го купила отново. Знам, е аз съм си виновна за начина на употреба, но просто този продукти не успя да се включи в грижата за кожата ми и да замести любимия ми крем за почистване на грим.

Balea Oil-Fluid за почистване на грим- 100 мл. цена: около 5 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Исках да кажа, че на мен също не ми е любим :/

    ОтговорИзтриване
  2. Аз бях решила да го купувам и да го пробвам, но май ще се откажа.

    ОтговорИзтриване