Review: Gillette Snap Venus Travel | самобръсначка идеална за път

Здравейте!

Gillette Snap Venus Travel е портативна, малка, симпатична самобръсначка, която е предназначена да даде същото качество като самобръсначките на Gillette по време на път. Единствената разлика със стадартните самобръсначки е дръжката, остриетата и главата са си същите.

Първоначално си мислех, че изобщо няма да е удобно, защото е на половина на нормалните самобръсначки, но всъщност като че ли даже е по-практична.

Няма какво да се лъжем, Gillette Snap Venus Travel  си е по-скоро за гъзарийка, но пък когато правим нещо, нека то да е със стил.

Повод за днешното ревю е, че близо 2 години след като официално представиха умалената версия на самобръсначките Gillette Snap те най-накрая се продават свободно в българската търговска мрежа. Ура!

А за всички живеещи в Германия има интересно предложение от dm с версия на Balea за подобна самобръсначка, така че може да я пробвате и да кажете как е --> вижте я тук. Трябва аз да взема да проверя дали случайно не са се излъгали да доставят до България от този сайт.


 Gillette Snap Venus Travel идва в сладка синя кутийка от стабилна качествена пластмаса (или пък розова, ако живеете в Америка) много компактна, с отвори за проветрение и не заема никакво място. Главата на самобръсначката може да се сменя, работи с всички видове на серията Embrace, които имат пет остриета и ако някога сте се чудили, дали има разлика... да, определено има, след като пробвах друга подобна глезотийка от серията Venus&Olay ми е трудно да използвам каквото и да е било друго, дори забелязвам разлика, с Breeze серията, която е същата, но с 2 ножчета по-малко.

Повече за това какво използвам в "борбата" с космите може да видите --> тук. :D


Като заключение ще кажа, че е изключително удобна, практична и симпатична. Идеална за път и не заема никакво място, удоволствие е да се използва. Не е must have, но пък е толкова сладка!

Gillette Venus Travel - цена: около 14 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара