New Color Riche Matte Lipsticks by Lóreal* + Video

Здравейте!

Адските жеги направо изпиват живота от мен и само като се замисля за това, че сигурно това лято ще има и по-горещи дни ми иде да мигрирам на север. Дали има такива животни или аз ще съм първото? Толкова ми се иска да е по-хладно, че гледам коледни филми, даже онзи ден гледах един нов, който не знам как съм изпуснала през зимата.

Зимната тема остава, дори когато погледна снимката на новата матова серия на Lóreal. Първата ми мисъл е: "какви красиви зимни цветове!".

Серията Color Riche е на пазара повече от 30 години, като не знам дори точно колко цвята включва, защото непрекъснато може да намерите някакви нови мини серии в серията. Точно такива са и матовите червила Color Riche, които са с класическата Color Riche опаковка, но по-различна формула.

Първоначално ще кажете Lóreal са доста позакъснели за партито с това, че пускат матови червила чак сега, но това, което мога да кажа след като ги тествах е, че определено са се справили отлично с формулата и в дрогерията няма нещо подобно.

Това, което ме впечатли най-силно е лекотата на формулата, аз лично не харесвам усещането на червило върху устните, особено на матовите стик червила. За да го направят пигментно и трайно, то става тежко и сухо, като на Golden Rose например. Докато Color Riche Matte имат лека гел текстура, която освен това е и силно пигментна.

Финишът е semi matte, което ще рече, че червилото няма да Ви даде ефект като на течно матово червило, нито и такава трайност, но ще седи по-добре върху устните, няма да се разтече или размаже.

Във видеото изказвам предположения относно трайността им на базата на това, че формулата е лека и ще се износва равномерно. Радвам се, че предположението ми беше правилно, наистина червилото има добра издържливост, не цял ден, но няколко часа, кафе, чай и вода по-късно.


Цветовете от дясно на ляво:

101 Candy Styletto- носи ми някакво много момичешко излъчване този цвят.

103 Blush in a Rush- светло бежово, ежедневен и непретенциозен цвят.

104 Strike a Rose- по-тъмно розово от Candy Styletto с лек пепелив отенък.

344 Retro Red- класическо червено с оранжев под тон, изглежда добре на студена кожа (аз имам теория, че червилата се избират обратно на подтона на кожата, не знам дали е вярна, но аз съм с топъл под тон, а се харесвам много повече със студени червила и лакове за нокти.) Недостатъкът на този цвят е, че може да направи зъбите да изглеждат малко по-жълти.



346 Scarlet Silhouette- моят нюанс червено. Малко по-тъмни и по-студено от горния нюанс. Лините му подтонове правят зъбите по-бели.

349 Paris Cherry- черешово червено, наситен и дълбок цвят, според мен и с нотка лилаво в него.

430 Mon Jules- цвят на старо, червено вино, дори името му ме кара да си мисля, за винарска изба някъде из Франция.

463 Plum Tuxedo- Tuxedo било вид мъжко сако, а аз показах изключително незнание за това във видеото, но като мъжете в днешно време носят костюм само по 3 повода от къде и да го науча. Цветът е типичен патладжан, хареса ми как изглежда нанесено.

634 Greige Perfecto- супер странен цвят, но пък като прекарах малко повече време с него свикнах и ми хареса как изглежда. Чудесно се комбинира с Blush in a Rush.


За да видите как изглеждат цветовете върху лицето, не пропускайте да гледате и видеото!

Още подобни публикации --> Maybelline и Golden Rose

Love,
Snejana

*Червилата са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

2 коментара

  1. Мисля, че тъмно червените нюанси стоят най-добре на Вашия тен и цвят на косата :))

    ОтговорИзтриване