Trend It Up Vs. NYX | eyebrow liner DUPES

Здравейте!

Днес подозренията ми за молива на Trend It Up бяха потвърдени, в него се крие един идеален молив за вежди. Единственото ми предположение обаче беше, че ще прилича на NYX, но изненадата дойде в това, че май, май ми харесва повече, дори и от него.

Между другото очаквайте в сряда и видеото, в което тествам новите продукти на Trend It Up. А през уикенда ще има и пост в блога за моите най-любими продукти на новата марка.


Още през Април, когато бях в Австрия и тествах за първи път Ultra Slim автоматичния молив на Trend It Up за очи си казах, че това ще е идеален молив за вежди, ако го има в подходящ цвят. Миналата седмица снимах видео с продуктите на Trend It Up и тествах черният молив и изобщо не ми хареса за очи, даже започнах да се замислям дали не съм разбрала погрешно и това всъщност си е молив за вежди, но не, грешка няма.

Днес бяха заредили част от продуктите в магазина на dm до нас и веднага щом видях, че го има го грабнах, прибрах се у дома, хвърлих всичко и се втурнах да търся един супер популярен автоматичен молив на NYX за да сравня дали всъщност имат нещо общо.


Снимката според мен говори достатъчно, от дясно е NYX, а от ляво е Trend It Up. Не само, че цветът е същият, но и самият молив е по-хубав. Основната им разлика е, че Trend It Up е една идея по-твърд от NYX и това го прави още по-добър за прецизното очертаване на веждите.

Ако трябва да разглеждам моливът на Trend It Up като молив за очи изобщо не ми хареса, това ще го видите и във видеото, но за вежди... леле, това е откритието на годината!

От долната снимка виждате, че дори по форма и размер си приличат.


Като заключение ще кажа, че съм доволна от откритието си и се радвам, че има алтернатива на NYX. Харесва ми това, че има точно моя цвят, за съжаление само черното и кафявото са подходящи за вежди и нямате друга алтернатива, докато при NYX има около 6-7 различни цвята за всеки тон вежди. Другият голям плюс на NYX е това, че има гребенче. Надявам се до dm да направят този молив за вежди, защото за очи не става.

Trend It Up Ultra Slim liner - цена: 4 лв.
Nyx Micro Browliner- цена: около 10 лв.

Какво мислите дубликат ли е моливът на Trend It Up?

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Снежи, молива на NYX за вежди е 17,89 лв :( Поне има разнообразие на цветове, но въпреки това ми се вижда много (зависи и колко време ще издържи опаковката). Дано е икономичен и не се купува всеки месец.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сериозно ли е толкова, според мен не беше повече от 13 когато го купих преди 2 месеца, абсурд да дам 18 лв. за един молив. Трябва да отида и да проверя. Благодаря! :)

      Изтриване