Review: Radiant Professionnal PHOTO- AGEING PROTECTION SPF 30 / слънцезащитна пудра за лице*

Здравейте!


Всяка година по традиция в блога, месец юни е посветен на слънцезащитата. Може да ползвате търсачката, за да видите стари ревюта на популярни продукти. През годините съм писала за повечето популярни "медицински" бранда, по миналата година беше посветена на корейските продукти, миналата имам включени и неща за бвбета. Така че има за всеки по нещо.


Днес започвам с един по-различен продукт - слънцезащитна пудра за лице с SPF 30 oт Radiant.

Трябва веднага да започна с важно уточнение - ще си говорим за прахообразен пудра, а не крем. Много трудно на българския пазар се откриват подобни пудри. Въпреки че съм голям почитател на крем пудрата със слънцезащита, за лятото, като чудесна алтернатива на фон дьо тен. През последните години не нося толкова много грим и избягвах употребата на подобни продукти. 

Останах приятно изненадана, когато разбрах, че става въпрос за фиксираща пудра, която може да използвате за корекции на грима през деня. 

- издържа на изпотяване и вода
- без парабени
-дермаологично тествана
- без глутен
- cruelty free

"PHOTO- AGEING PROTECTION SPF 30 е технологично усъвършенствана компактна пудра, която благодарение на своята биокерамична защитна формула (PHYCOCORAIL) предпазва кожата от вредните UV лъчи (IR – UVA – UVB). Освен това предлага защита на липидната мембрана и се справя с проблемите на сухата кожа, като същевременно помага за предотвратяване на признаци на стареене, бръчки, обезцветяване и тъмни петна. Предлага перфектно матово покритие през целия ден."

Не съм напълно съгласна с последното изречение, все пак е добре да я подновявате 2-3 пъти на ден или когато имате нужда. Хубавото е, че не се натрупва и не дава неестествен вид на лицето. 

Как я ползвам аз? 
След като нанеса SPF 50 без цвят и се гримирам, минавам с пудрата с четка за пудра. Идеална е за подновяване на слънцезащитата в градски условия. 

Опаковката:
Тя е под формата на компактна пудра с огледалце и губичка за нанасяне, но аз я ползвам с четка за пудра. 

Състав:
TALC, MICA, POLYETHYLENE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIISOSTEARYL MALATE, DIMETHICONE, LITHOTHAMNION CALCAREUM EXTRACT, COPERNICA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, MAGNESIUM STEARATE, DIATOMACEOUS EARTH, ALUMINUM HYDROXIDE, DECYLENE GLYCOL, ZINC SULFATE, METHICONE, MANNITOL, PARFUM, PTFE, BHT, [+/- CI 77491, 77492, 77499, 77891]

Като заключение ще кажа, че PHOTO- AGEING PROTECTION SPF 30 е идеалната финиш пудра за поддържане на предпазна от слънцето кожа в градски условия. Тръгвате си от офиса, имате грим. Малко пудра и сте готови да се приберете спокойно у дома.

Продуктите на Radiant Professionnal може да намерите само в техните магазини. Аз използвам цвят 01.

Radiant Professionnal PHOTO- AGEING PROTECTION SPF 30 - цена: 43 лв.

Love,
Snejana

* PR sample, публикацията не е спонсорирана. 

You May Also Like

0 коментара