Коледа в Douglas | 2023*

 Здравейте,


днес ще Ви разходя виртуално в Douglas и ще Ви разкажа повече за коледните предложения и вариантите за подаръци, които може да намерите там.


Няма как да не започна с любимите на всички коледни календари. В таз годишната селекция може да намерите цели 5 различни коледни календара с марката Douglas. Има 4 варианта за жени и един за мъже. Като интересен е малкият календар със 7 прозорчета 7 doors after, за дните до Нова година. 

Всички коледни календари може да видите тук. А ревю на този от снимката тук.


В него са събрани дори по-интересни продукти и от този до Коледа. Има палитра с 6 цвята сенки, качеството на Douglas сенките е отлично и със сигурност ще Ви влезе в употреба. Има още страхотна пухкава четка, черен молив, балсам за устни, пачове за очи, хидратираща маска и червило. Само в пълен размер. 

Douglas 7 doors after е на цена от 43.99 лв. като сега имате безплатна доставка и безплатно опаковане на подаръци. Линк към магазина.
Из моята селекция за подаръци може да откриете сет четки за очи. Качеството е отлично, идват в красив калъф от изкуствена кожа, който лесно се почиства. Съдържа 3 четки за лице и 4 за очи. Всичко необходимо на всяка една жена за грим за офиса. Този подарък е подходящ за етърва, балдъза или за сестра Ви - линк към него. Цена: 55.99 лв.

Още един симпатичен сет, които може да използвате за запълване на коледен чорап, ако имате такава традиция е Комплект мини коледни душ гелове с празнични аромати - линк Цена: 26.99 лв.

Oще един вариант за подходящ подарък за коледен чорап са красиво опакованите спирали. Volume Obsession е спирала с касическа четка и наситен туш, който придава страхотен обем. Цената е 20.99 лв. линк 

Един от най-готините сетове е за почитателите на домашния маникюр. Според мен всяка дама, която обича да прави ноктите си у дома ще се зарадва на лаковете на Douglas, защото са отлично качество и са много трайни. В любимите лакове на Douglas получавате селекция от 5 цвята, база и топ лак в красив несесер и кадифена торбичка. Може да го видите тук. Цената е 53.99 лв. 


Комплектите на Rituals са супер популярни, но и доста скъпи. Алтернативата на Douglas Home Spa, не само е със същото качество и наситеност на ароматите, но цените на комплектите са наистина УАУ. 4 пълноразмерни продукта за тяло само за 37,49 лв. Според мен този комплект е подходящ за свекърва Ви, баба или леля. А защо не и за подаръци в офиса. Линк

Накрая Ви предлагам още един вариант подходящ за малки подаръци за всичките Ви приятелки - сет с малки опакови душ гелове от серията Home Spa - цената е само 26.59 лв. за 5 душ гела по 75 мл. Линк.

Какво обичате да подарявате най-често? Аз признавам си - козметика. Просто ми доставя удоволствие да разглеждам онлайн и да си мисля кое за кого е подходящо и какво бих се зарадвала да получа.


Още коледни подаръци може да откриете на Douglas.bg 


Love,

Snejana

You May Also Like

0 коментара