Review: Balea | почистващо масло за лице

 Здравейте!

Днес ще Ви разкажа за олиото на Balea за почистване на грим. Бюдежтна алтернатива и подходящ продутк за double cleansing метода, за премахване на грим. Струва само 6 лв.

Опаковката е стандартна с помпа от 100 мл. Има златист цвят. Формулата се усеща по-мазно мазна, ако мога така да се изразя, сравнено с подобни продукти. Все едно слънчогледовото олио е основната съставка в него.


За съжаление при мен се получи реакция към състава. Само мога да предполагам, но Isopropyl Myristate е с комедогенен индекс 5, което е доста високо. При мен това доведе до доста подкожни пъпки и преустанових употребата му.

Иначе се справя с почистването на грима много добре. Не дразни очите. Оставя кожата малко по-мазна, но все пак използването на втори продукт е задължителна.


Състав:
Helianthus Annuus Hybrid Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Myristate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Ethylhexyl Stearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol

Като заключение ще кажа, че не ми хареса. Лицето седи мазно, но не добре почистено. Почнаха да ми излизат пъпки от него.

Balea | почистващо масло за лице- 100 мл. цена: 5,99 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара