Коледен Календар Douglas | Makeup Advent Calendar 2022*

Здравейте!


Приключихме с календарите с храна и е ред на тези с козметика. Тази година ще разгледаме какво се крие в календара с козметика на Douglas. Това е най-бюджетният вариант от всички в сайта и е идеален за подарък. Ако имате познат, който обожава козметиката, според мен е много добър избор.

Календарът съдържа 24 козметични продукта и аксесоари. Освен декоративна козметика има и лакове за нокти, а от аксесоарите има разнообразие и почти няма безполезни прозорчета.

Дизайнът също е много сладък, под формата на къща и за мен е плюс, че не заема много място.

Ето какво се крие в календара:

* Спирала за мигли Obsession 9 мл – това е съдържанието на ден 24. Цената на спиралата в сайта на Douglas e 19.99 лв. пълноразмерна опаковка. Води се, че е за обем. Четката е с вретеновидна форма, пухкава, не е силиконова. В черен цвят.

Молив за вежди №1 dark brown – не успях да го открия в сайта, но това не е молив, а писец за вежди, като очна линия, но за вежди. Страхотно е и определено препоръчвам да си го вземете дори не към календара.

* Молив за очи №8 White – дървен молив за очи в бял цвят. В сайта е на цена от 11.99 лв.

Мини пинсети за вежди – поне според мен пинсетите за вежди никога не са излишни. Особено мини размер, винаги ще и намерите място. Няма такъв артикул в сайта им.

Двуфазен разгримиращ продукт 30 мл – в сайта се предлага в опаковка от 50 мл. На цена от 8.49 лв. Почиства лесно и водоустойчив грим, също важна съставка към чантичката ви за път. 

* Мини четка за гримиране на очи – няма такава в сайта, но изглежда добра изработка и я слагам в чантата за път. Със синтетичен косъм е, подходяща за нанасяне на основен цвят или дори коректор.

* Дълготраен молив за устни №10 Intense Red – дървен молив за устни. В сайта е на цена от 10.99 лв.

* Автоматичен, водоустоичив черен молив за очи – не намирам абсолютно същия, но това, което има в сайта като автоматичен и водоустойчив молив е на цена от 17.99 лв. 

Палитра сенки 6 цвята – мини палитра за очи. Няма точно същата в сайта, но подобна мини палитра е на цена от около 11 лв. Намира се в ден 6 и честно казано щях да се радвам повече, ако беше в ден 24. Цветовете са универсални и биха отивали на всеки, подходящи както за ежедневен така и за вечерен грим. Ок са като пигментация.

* Матиращи листчета за лице – мини опаковка листчета за лице. В сайта стандартната е на цена от около 11 лв. така че тази бих я оценила на 5 лв. Аз лично не ползвам, имам, но никога не стигам до тях.

Силиконов мат за почистване на грим четки – не открих такова нещо в сайта, но е интересен аксесоар, нямам вкъщи, не бих си купила, но след като го има в календара, ще го ползвам.

Течно матово червило Red Matte 4 мл – не успях да открия на кой продукт е еквивалент, но това не е оригинална опаковка, а е за коледните календари. Цветът е класическо червено, формулата не е лоша, но при дълготрайно носене изсушава устните.

Течно червило Nude Shiny 4 мл - има блясък в него, плътно е като червило, но дава блясък на гланц. 

Пад за нанасяне на пудра- излишно е според мен, аз поне не ползвам дори тези, които идват с пудрата, камо ли отделно. Ок е за гримьори, докато гримират някой друг, но аз не знам за какво бих го ползвала.

* Лак за нокти №290 Тhe red coat 10 мл, - цената му е 14.99 лв. пълноразмерна опаковка. Лаковете на Douglas по принцип са много хубави и издръжливи.

* Лак за нокти №200 White sneakers 10 мл, цената му е 14.99 лв. пълноразмерна опаковка. Цветът е бял и по-скоро подходящ за френски маникюр.

Олио за нокти и кожички 10 мл – обожавам такива неща, ползвам олио всеки ден. Имам си и вкъщи и на работа. Това е в оригинална опаковка и цената му е 14.99 лв.

База за нокти и топ лак 2-в-1, 10 мл, - не намирам точно тази база, но не изглежда да е лимитирана. Цената на останалите в сайта е 14.99 лв.

Острилка за грим моливи – острилката я има в сайта и е на цена от 10 лв. само, че е в черен цвят. Тази е в сладко розово. Има вариант за 2 размера моливи.

Мини буфер пила за нокти- комплект от 5 мини пили са на цена от 14.99 лв. това прави около 3 лв. за тази мини пила. Ще влезе в употреба, но не е нещо изключително.

Моно сенки за очи №205 Glorious – не успях да открия същия цвят сенки, но в сайта на Douglas моно сенките са на цена от 13.99 лв. цветът е светъл с лек блясък, ок са като пигментност.

Шаблони за вежди 4 бр – това ми е много излишно, никога не съм ползвала и дори не знам кой ползва подобни неща.

Мини четка за вежди- аз си ползвам този тип четки много и се радвам на тази мини версия. Лимитирана е за календара.

Грим блендер- не успях да открия същия блендер, но подобен е на цена от 15 лв. в сайта на Douglas. Блендерът е в оригинален размер, малко по-различен е от beauty blender, но върши работа.

Като заключение ще кажа, че съдържанието надхвърля цената на календара. Според мен е идеален за подарък, въпреки че аз запазих доста неща за себе си. Като цяло повечето неща ми харесаха, само някои от аксесоарите са излишни. Щеше да е хубаво да има и продукти за лице, като руж или пудра.

Коледен Календар Douglas | Makeup Advent Calendar цена: 59 лв.

Може да го намерите в търговската мрежа на Douglas или в online сайта им.
Какво мислите за съдържанието?

Love,
Snejana

*PR Sample. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара