Review: Douglas Skin Augmenting Serum Primer | База за лице*

Здравейте!


Ако сте от хората, които не обичат да използват много продукти – то това ревю е точно за вас.

Днес ще Ви разкажа повече за базата за грим на Douglas, от една от любимите ми серии Skin Augmenting. Писала съм преди време за пудрата с вода от тази серия, а от вас знам, че и коректорът също е чудесен. Днес обаче ще си говорим за един мултифункционален продукт, който може да замести – дневният крем, spf и основата.

Douglas Skin Augmenting Serum Primer е гел-крем база за лице. Идва в стъклена опаковка с помпа, усеща се доста луксозно. Опаковките на цялата серия са страхотни. Няма аромат.
Води се, че е подходяща за всеки тип кожа и се наглася според нуждите ѝ. Определено може да замести дневния Ви крем, има и SPF фактор. Има хидратираща формула с хиалуронова киселина, като не седи мазно на лицето, а напротив. Има лек блър ефект и изравнява тена.

Може да се ползва и без фон дьо тен. Аз често замествам крема за лице с нея, защото има изравняващ тена ефект и прави кожата да изглежда по-гладка. Под фон дьо тен също се справя супер, особено ако сте със смесена кожа и на места тя е суха, а на други се омазнява повече.

Акценти:
Хидратира
Изглажда
Има SPF 
Прави тена равномерен
Не е мазна

Ключови съставки:
Antioxidant: Tocopherol 
Skin-identical ingredient: Sodium Hyaluronate
 Слънцезащитни филтри: Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane

Състав:
Aqua, Propanediol, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Homosalate, Polyglyceryl-3Methylglucose Distearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Rosa Canina Fruit Extract, 1,2-Hexanediol,Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylhydroxamic Acid, Polyhydroxystearic Acid, TrisodiumEthylenediamine Disuccinate, Sodium Hyaluronate, Pistacia Lentiscus Gum, Lecithin, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-4, BHT, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid

Като заключение ще кажа, че базата е супер и според мен си заслужава. Страхотна е и без фон дьо тен и с. Подходяща е за суха, нормална и смесена кожа. За хора, които не обичат да използват много продукти и за всеки, които търси добра основа за грим.

Douglas Skin Augmenting Serum Primer | База за лице – 30 мл. Цена: 31.49 лв.

Love,
Snejana

*PR Sample. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара