Review: The Body Shop | Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Здравейте!

Имате ли нужда от кафе, за да се събудите сутрин? А пробвали ли сте маска за лице, вместо еспресо - днес ще Ви разкажа, за най-събуждащата маска, която е равна на голама чаша топло и ароматно кафе.

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask е шот кафе за интензивно начало на деня, но и с приятен ефект, който ще се хареса на всеки, които обича аромата на кафе и вечер.

Предлага се в три варината - 75 мл. ; 15 мл. и тестер от 3 мл.


Ревю на маска с роза --> тук  и ревю на маска с тиква --> тук.


Маската идва в стъклена опаковка с капачка, която може да се рециклира. Формулата е гъста и лепкава, все едно сте смесили 1 кафе, с 1 лъжица кафе на прах и много захар. Ароматът е все едно туко що сте отворили нов пакет ароматно кафе. Ако сте любители на кафето - то това е вашата маска.

Как се използва?

Нанасям на почистена, суха кожа с четка за маски. От години използвам този метод и го предпочитам пред това да бъркам в буркана. Препоръчвам да я нанасяте на тънък слой, защото иначе започва да капе. 

Кое е специалното?

Най-любимото ми нещо в тази маска след аромата е това, че има загряващ ефект. При нанасяне върху кожата се усеща затоплящ ефект, не пари, не е прекалено топло, а точно идеално, ако я ползвате в хладните есенни утрини. При отмиване прави лек пилинг и крайният резултат е изключително мека, освежена и събудена кожа.

Повече за маската:
  • Загряваща и енергизираща маска за лице
  • За уморена кожа
  • Намалява следите от умора, кожата е освежена и сияйна
  • Богата ексфолираща текстура
  • Аромат на кафе
  • Обогатена с кафе и масло от сусам от Никарагуа, масла от какао и шеа от Гана и тръстикова захар от Парагвай

Състав:
Glycerin, Polysorbate 20, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Isopropyl Palmitate, Euglena Gracilis Extract, Sucrose, Coffea Arabica Seed Powder/Coffea Arabica (Coffee) Seed Powder, Parfum/Fragrance, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Xanthan Gum, Aqua/Water/Eau, Caffeine, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Tocopherol, Biotin, Citric Acid, Caramel.



Като заключение ще кажа, че за мен това е една от най-добрите маски за лице, които съм ползвал. Определено я препоръчвам, освен това е идеална за хладните октомврийски утрини и трудното събуждане в тъмното и мрачно време.


The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask - 75 мл. цена: 38 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

1 коментара