Review: Bonilash | Серум за мигли (код за 30% отстъпка)

 Здравейте!

Има продукти, за които няма спор действат или не. Днес ще Ви разкажа за точно такъв - имам снимки преди и след, като те говорят сами за себе си и дори ревюто се обесмисля и не са необходими повече думи.

Историята с Bonilash започна всъщност преди няколко години, когато бях супер несериозна и така и нито го снимах, нито го ползвах редовно, казвам това, защото може и да сте попадали на снимки в блога. Този път си бях поставила за цел да съм супер стриктна, в началото отново не успях. Признавам си!

Ползвала съм доста серуми за мигли и никога не съм виждала резултат, като този, който успях да постигна сега. Това, че миглите ми са къси и дори със спирала не се виждат винаги ми е било много неприятно, но не харесвам и поставянето на косъм по косъм, което до голяма степен съсипва естествените мигли, изглежда неестесвено и е доста скъпо. За това си взех две опаковки Bonilash и зачаках резултати. Ето какво постигнах само след първата!

В края на публикацията имам и код за 30% отстъпка в сайта на www.bonilash.bg


Bonilash e серум за мигли като резултатите от него са клинично доказани, много популярен е в чужбина, преди да го взема изчетох доста ревюта в полски, немски и румънски блогове, като имаше много впечатляващи резултати. 

Серумът идва в картонена опаковка и е във флакон като очна линия, няма цвят и аромат. 

Как се използва?

Нанася се по продължение на горните мигли, все едно нанасяте очна линия. Не се нанася отдолу или вътре в окото. Не се препоръчва да се използва и на долните мигли. Необходимо е малко количество и не е нужно четката да тече от нея, в началото дори я изцеждах леко. 

Използвам тази опаковка от юни месец, когато беше на промоция и си взех две, като не очаквах да ми стигне за толкова много време.

Важно е да се използва всяка вечер, за да има ефект. Ако изпуснете няколко дни или седмици нещата до голяма степен се връщат отначало. Трябва постоянство.

Как действа?

Ключовата съставка е биматопрост. Той действа като раздразва космените фоликули, за това е много важно да не го нанасяте вътре в окото. Това дразнение, в комбинация с другите активни съставки води до сгъставане, удължаване и потъмняване на миглите. При нанасяне се усеща леко, не знам как да ги опиша - усеща се, не боли и не щипе. Аз не съм имала раздразнения на очите от него, но при нанасяне се усеща. Така знам, че има ефект. 


Състав:
Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Bimatoprost, Silk Amino Acids, Biotinyl Tripeptide-1, Biotin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylgycerin.


След колко време видях резултат?

На опаковката пише 12 седмици, аз забелязах подобрение може би към 7-8. В началото изобщо нямаше разлика и имаше моменти, в които не бях сред най-редовните в слагането му всяка вечер. Но след като видях подобрение станах супер редовна, дори когато пътувам си го взимам с мен, за да не пропускам. 

Запазва ли се резултатът?

Не, за да имате вечно дълги миги трябва да го ползвате непрекъснато. След като го спрете ефектът ще се запази докато миглите ви не паднат естествено. За съжаление няма как да има дълготраен ефект, защото действа по време на растежа им. За това и трябва да мине поне няколко седмици, за да започнат да се сменят миглите и да растат подсилените. Положителното в ситуацията е, че може да го използвате без почивка и това, че една опаковка стига за много време. Така за една цяла година ви трябват само 3 опаковки, което е доста по-икономично от поставяне на мигли всеки месец.

Противопоказания:

- не може да се ползва докато сте бременни или кърмите
- имате хормонални проблеми (не го пише изрично, но всякакви неща свързани с растеж, като шампоани за косопад и мигли не действат толкова добре, ако имате хормонални проблеми, включително и лазерна епилация)
- се подлагате на химиотерапия

Къде може да се намери?

Може да поръчате с безплатна доставка от сайта на Bonilash - www.bonilash.bg или да намерите в аптеките, или онлайн аптеките.

Тук исках да снимам как съм се нацапала със спирала, но се оказа, че миглите се виждат толкова добре.

Като заключение ще кажа, че съм повече от доволна. Възхитена съм от резултата. Както казах и по-нагоре имаше няколко момента в началото, в които бях забравила да го ползвам, защото си мислех, че няма резултат, но тези неща просто стават бавно. Хубавото е, че продължавам с поддръжката и обожавам новите си огромни мигли.


Много се радвам да Ви съобщя, че имам и промо код за цели 30% намаление в сайта на Bonilash + безплатна доставка. Валиде е до 31.03.2022 година. Кодът важи само за сайта www.bonilash.bg

Кодът е SNOW30


Bonilash | Серум за мигли - 15 мл. цена: 59.99 лв. с моя промо код е 41.99 лв + безплатна доставка.


Love,
Snejana

* Публикацията НЕ е спонсорирана, а кодовете не са афилиейт. 

You May Also Like

0 коментара