Review: Nuxe Very Rose Cleansing Oil

 Здравейте!

Днес ще Ви разкажа повече за Nuxe Very Rose Cleansing Oil, това е вторият продукт от Very Rose серията, които съм ползвала, ако ви е интересно да разберете повече и за балсама за устни може да видите ревюто му --> тук.

Very Rose е най-новата линия продукти за почистване на лице от Nuxe, като включва екстракт от роза, за нежна и чувствителна кожа. Пробвала съм още и мицеларната вода, която е много хубава, но на този етап не съм планирала да и направя отделно ревю.


Nuxe Very Rose Delicate Cleansing Oil е деликатно почистващо олио за лице, подходящо за всеки тип кожа.

Олиото отстранява успешно дори и водоустойчивия грим, като не изсушава кожата, запазвайки кожния баланс. Има копринената му текстура, която е обогатена с масло от сладък бадем и се трансформира в лосион при контакт с вода, без да оставя мазен филм върху кожата. 

Формулата на продукта е с 82% съставки от естествен произход, тествана под дерматологичен контрол и без съдържанието на суровини от животински произход. След употребата на почистващото олио от Nuxe кожата е чиста, успокоена и освежена, без да е мазна.

Въпреки това винаги използвам и почистващ гел за лице, след олиото, за да направя двойно почистване. 

Според мен Nuxe Very Rose Cleansing Oil е едно от най-добрите олио продукти за премахване на грим, които съм ползвала. Необходими са ми 2-3 помпи за цялото лице, като разтваря цялата спирала от веднъж и няма нужда да нанасям пак.


Състав:
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TOCOPHEROL, ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT [N4101/A]


Като заключение ще кажа, че много ми харесва и е може би едно от най-добрите почистващи масла за лице, които съм ползвала. Определено ще го купя отново.


Nuxe Very Rose Cleansing Oil - 150 ml. цена: 28 лв.


Love,

Snejana

You May Also Like

0 коментара