Review: Alverde Твърдо Масло за Тяло Мандарина

Здравейте!

Все по-рядко ми се случва да открия нещо, което да ме впечатли толкова, че веднага да искам да Ви споделя за него. Обикновено от ползването до ревюто в блога може да мине и повече от година, особено като става въпрос за продукти за лице.

Но днес ще си говорим за нещо ново за тяло от Alverde, което открих вчера в dm, след като почти три месеца не бях ходила там. Посещението на dm е като успокояваща терапия за мен и мога и повече от час да седя и да си разглеждам. Общо взето знам къде седи всяко едно нещо. Това лесно ми помага да виждам новите неща, а другото което много обичам е да тествам нови продукти. google.com, pub-1842661177930994, DIRECT, f08c47fec0942fa0


До сега твърди масла за тяло съм пробвала само от Lush. Макар, че много ги харесвам бранда за мен е доста скъп и рядко се глезя с техни продукти. До сега съм имала само едно масажно блокче за тяло, като мога да сравнявам това на Alverde именно с него.

Alverde са натуралната серия на dm, като след като миналата година пуснаха твърд шампоан - през 2020 вече има заредени нови и още по-интересни продукти. Освен твърдото масло за тяло има още твърд душ продукт, нов шампоан за коса, като стават вече 3 вида, балсам за коса отново под твърда форма и две масла за тяло - кокос и мандарина.

Ще Ви изненадам с факта, че макар като идея да обожавам кокосов аромат обикновено после съжалявам, защото има нещо е него, което ме дразни. За това реших да заложа на аромата - мандарина и босилек, който се оказа невероятно свеж и зареждащ.

Продукът идва в картонена опаковка, като след докосване до кожата почва да се топи. Долната снимка е след една употреба. Ще update-на публикацията с информация за колко ползвания стига блокчето. Пише, че може да се изпзолва и на мокра, и на суха кожа. Аз го ползвах на подсушена кожа след баня и резултатът е нещото, което ме впечатли толкова много. Обикновено кожата ми е суха към много суха и маслото я остави кадифено мека, а най-хубавото е, че след като се събудих сутринта тя изглеждаше по същият начин, но без изобщо да е мазна. Това ми се стори странно, защото дори лосионите за тяло имат този мазен ефект върху нея, вместо кадифения, който много ми харесва. 

Допада ми повече от твърдото масло на Lush, което имам, защото то няма такъв траен ефект на подхранване и мекота. 


Състав:

какаово масло, масло от ший, пчелен восък, маслиново масло, парфюм, линолол, цитрал.
*аромати от растителен произход



Като заключение ще кажа, че много ми харесва. Ароматът е страхотен. Формулата прави кожата като кадифе. Със сигурност ще го взема отново. Ще пробвам и други продукти от серията, защото са пуснали доста нови неща в такава твърда форма. Мисля да пробвам и този с кокос. От сега мога да кажа, че това ще бъде сред любимите ми продукти през тази година. 


Alverde Твърдо Масло за Тяло Мандарина - 40 гр. цена: 5-6 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Снежи, благодаря ти, че сподели този продукт, още днес в обедната почивка ще скокна до ДМ да си взема едно твърдо масло <3
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване