Review: Yoghurt of Bulgaria Probiotic Ultra Mild Facial Wash Gel

Здравейте!

Днес ще Ви разкажа за един чудесен измиващ гел на българската марка Yoghurt of Bulgaria. Оставам с впечатление, че в България българските продукти не са толкова популярни, колкото и в чужбина, но съм пробвала различни продукти и повечето са чудесно съотношение цена и качество. 

Измиващият гел има мека и кремообразна формула, която прави добра пяна и измива добре лицето. Работи добре с четката ми за лице и не усешам опъване и изсушаване на кожата след употреба. Оказа се, че е трудно да намеря гел за лице, който да работи с Clarisonic, колкото и изненадващо да е това. 


Какво обещава:
"Пробиотичният улра мек гел за измиване на лице Yoghurt of Bulgaria Биофреш е нежен гел за перфектно и същевременно деликатно измиване на лицето. Предназначен за всякакъв тип кожа, включително суха и чувствителна. Ефективно почиства от замърсявания, без да нарушава естествената хидролипидна бариера на кожата. В състава на формулата са включени хидролизиран протеин от йогурт и натурално българско розово масло, гарантиращи подхранващи и овлажняващи свойства, както и осезаем кондициониращ ефект. Тези активни съставки неутрализират исушаващото и дразнещо действие на почистващите компоненти. Резултатът е идеално почистена, гладка и хидратирана кожа на лицето с усещане за свежест и комфорт."


Състав:
AQUA, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDOPROPYL BETAINAMIDE MEA CHLORIDE, COCAMIDE DEA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PEG-4 DISTEARYL ETHER, SODIUM LAURETH SULFATE, DISTEARYL ETHER, DICAPRYLYL ETHER, POLYQUATERNIUM-44, PARFUM, HYDROLYZED YOGURT PROTEIN, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL


Като заключение ще кажа, че това е един от любимите ми измиващи гелове за лице през тази година. Нежна формула, произведено в България, добре работи с четката ми за лице. Нямам забележки. Единственото, което не ми допада е дизайнът на опаковката, с помпа може би шеще да е по-лесно за употреба, особено, към края на опаковката. 

Yoghurt of Bulgaria Probiotic Ultra Mild Facial Wash Gel- 230 мл. цена: 7-8 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара