Review: Huawei AM08 Swan Bluetooth Speaker

Здравейте!

След като споменах колонката в Instargam получих супер много въпроси за нея, за това обещах, че ще направя по-детайлно ревю за нея.

Реших да си взема колонка, защото в един момент осъзнах, че нямам нищо, на което да слушам музика. Когато я взех тепърва ставах фен на Huawei и общо взето причината да се спра на марката отново е, че тъкмо си бях взела предния модел Huawei P10 Plus (ревю тук) и исках да са на една марка.

Много ми допадна и дизайнът, защото е доста по-елегантен от повечето модели на пазара. Получих доста въпроси за качеството на звука като мога да кажа, че аз съм доволна. Никога не съм я използвала на максимална сила на звука, защото живея в блок и съм супер - хипер съобразителна и без значение колко часа е не бих притеснявала така съседите си. Харесва ми, че има елегантни сензорни бутони като смяната на песните и намаляването и увеличаването на звука става лесно и бързо.

Работи чрез bluetooth, който хваща до 10 метра. Мощност 1.8 W.


Huawei AM08 Swan Bluetooth Speaker е колонка с дизайн вдъхновен от лебедите. Според мен е доста елегантен и идеално се връзва с интериора у дома. Има breathing light, която свети в червено, когато колонката е включена.

Колонката е съвместима с PSP, MP4, Laptop, Mobile Phone, Tablet PC, PC, iPod, iPhone, MP5

Функции:

* Контрол на звука
* Микрофон
* Високоговорител
* Bluetooth
* Hands-free Calls

Зарежда се с USB кабел, като батерията е супер издържлива. Зависимост от това как се използва може да издържи месеци. Иначе издържа общо 4 часа свирене. 700mAh е.


Предимства на Huawei AM08 Swan Bluetooth Speaker:

* Елегантен дизайн
* Отлично качество на звука
* 360 градуса surround sound
* Бързо и лесно свързване чрез Bluetooth 4.0
* Вградена хендсфри технология за кристално ясни разговори
* Интуитивно и лесно управление
* Сензорни бутони с докосване
* Предлага се в различни цветове


Като заключение ще кажа, че ми харесва, реално погледнато си я взех само по посочената горе причина, но според мен звукът е хубав, върши ми работа. Така че съм доволна.

Huawei AM08 Swan Bluetooth Speaker - цена: 35-45 лв. (в зависимост от къде поръчате)

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара