Review: Thalion | 24H хидратиращ серум*

Здравейте!

Късно осъзнах, че хидратацията на кожата е много важна, дори когато е мазна. И как с правилните продукти отделянето на прекомерно количество себум може да се регулира и да имате една красива и здрава кожа.

Ревюто днес е посветено на един много хубав серум на Thalion | 24H. За съжаление може да се намери само в салони.


Формулата е много течна, като много лек серум- вода. Нанесен на кожата дава моментала худратация. Има лек аромат. Има патентовани активни морски съставки и хиалуронова киселина. Един от най-добре хидратиращите серуми за лице, които съм изпозлвала.

Опаковката също се усеща много луксозно и употребата му допълнително е приятна от това усещане на лукс.

Според мен е подходящ за всеки тип кожа. Тези със суха ще се влюбят, а тези с мазна ще усетят нужната доза хидратация за постигане на перфектния баланс. Минус е, че сравнение с подобни продукти свърши за по-малко от месец, при употреба сутрин и вечер. (може пък кожата ми да е била много дехидратирана)


Като заключение ще кажа, че много ми хареса. Само, че не се намира навсякъде, скъп и е свърши много бързо. Но остави в мен страхотно впечатление, ако имате възможност непременно го пробвайте. В google можете да откриете салоните, в които се продава,

Thalion | 24H хидратиращ серум- 30 мл. цена: около 70 лв.

*Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

0 коментара